Mesajul Zilei de 4 octombrie 2022 – SCHIMBĂ-ŢI VIAŢA

E timpul să-ţi schimbi viaţa!  Această carte reprezintă nevoia de a lăsa în urmă vechile sisteme de credinţă şi moduri de a face lucrurile care au devenit stagnante şi depăşite. Când apare această carte, Universul îţi spune că nu mai poţi să amâni să faci schimbările pe care în inima ta ştii că trebuie să le faci. Brusc totul îţi este limpede ca lumina zilei.

Schimbarea e inevitabilă, dacă vrei să creşti şi să evoluezi. Îmbrăţişează această direcţie a vieţii tale ca eliberatoare şi emoţionantă!  Nu trebuie să treci prin această transformare singur(ă). Arhanghelul Chamuel te poate ajuta să-ţi găseşti noua cale şi noul ţel pe care ţi-l doreşti în viaţă.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Trezire. O revelaţie bruscă, ce îţi oferă libertate. Transformări neaşteptate. Experienţe de viaţă.

Se spune că Arhanghelul Chamuel priveşte lumea de pe un punct înalt de observaţie. Asta îi dă abilitatea de a vedea oportunităţi care poate ţie îţi scapă. Cheamă-l pe Arhanghelul Chamuel oricând eşti în căutarea a ceva. Cu super-viziunea sa angelică poate găsi în mod clar o cale care îţi va duce viaţa într-o nouă şi emoţionantă direcţie.