Mesajul Zilei de 4 septembrie 2022 – DRAGONUL ALBASTRU DIN PLEIADE

Te pregăteşte să accepţi vindecarea care vine de la Sursă

DESPRE: Pleiadele sunt o constelaţie a vindecării. Între Sursă şi Pleiade  este un trandafir albastru eteric. Are 33 de petale, deoarece 33 este vibraţia Luminii Hristice. Acest trandafir este un transformator prin care vindecarea pură de la Sursă este descărcată de Maeştrii Pleiadelor. Ei o transferă, la o frecvenţă potrivită, îngerilor şi dragonilor, care, la rândul lor, o răspândesc asupra oamenilor care sunt pregătiţi.

Aceşti incredibili dragoni albaştri 7-dimensionali din Pleiade au acest trandafir în inima lor şi radiază vindecare de la Sursă. Ei se rotesc în jurul nostru, turnând această pură vindecare albastră în noi, de îndată ce suntem pregătiţi. Ei activează şi aprind un trandafir albastru de înaltă frecvenţă în fiecare dintre cele 12 chakre ale noastre, pregătindu-ne câmpurile energetice pentru ca îngerii Pleiadelor să se poată conecta cu noi. Chiar şi atunci, ei vor rămâne cu noi ca noi să putem păstra cu uşurinţă vibraţia vindecării trandafirului albastru şi s-o putem transmite şi altora.

CĂLĂUZIRE: Un dragon albastru din Pleiade a venit azi la tine să-ţi ofere vindecare aprinzând câte un trandafir albastru în fiecare chakră a ta. Relaxează-te, invită-i să te atingă şi acceptă energia pe care ţi-o aduc.

Alternativ, e posibil să-ţi fi sugerat să dăruieşti şi altora frumoasa lumină albastră pleiadiană a vindecării, în virtutea Legii Graţiei. Dacă vrei să faci asta, spune-i că eşti pregătit(ă), iar el va activa un trandafir albastru energetic în inima ta, astfel ca tu să poţi direcţiona vindecarea Sursei către o persoană sau situaţie.