Mesajul Zilei de 5 august 2023 – ÎNGERUL PĂZITOR

MESAJ

Urmăreşte semnele şi memento-urile primite de la îngerii tăi şi cei dragi de care sunt aproape. Aminteşte-ţi că ei lucrează asiduu pentru a te călăuzi.

DESPRE

Cartea Îngerului Păzitor înfăţişează o pană albă care a devenit cunoscută sub denumirea „cartea de vizită a îngerului păzitor”. Oricând îţi apare în cale o pană în viaţa de zi cu zi sau îţi apare această carte într-o citire, este un mesaj care îţi transmite că îngerul tău păzitor şi ghizii strămoşilor sunt deosebit de aproape în această perioadă şi că sunt acolo pentru a te susţine cu dragostea lor. Dacă ai cerut ajutor într-o situaţie anume, să ştii că intervenţia divină a trecut la treabă.

MESAJ EXTINS

Toţi avem câte un înger păzitor care a fost alături de noi în toate vieţile trecute şi va continua să fie în toate vieţile ce urmează. Deci să ştii că nu eşti şi nu vei fi niciodată singur(ă). Această carte este un memento că întotdeauna există ajutor şi susţinere disponibile pentru tine. Îngerul tău păzitor e cu tine acum şi este aici pentru a te ajuta în toate demersurile tale. Pentru a primi sprijinul lor deplin, în primul rând cere-l, apoi abandonează-te procesului. Fii conştient(ă) că orice se va întâmpla va fi spre binele tău suprem.