Mesajul Zilei de 5 decembrie 2023 – RESPIRĂ

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Răbdare, așteptare, mers încet, stare de bine, meditație, încredere.

MESAJUL ORACOLULUI: Acum se cere răbdare în toate. Ce trebuie să faci când ești în viteză? Să încetinești, bineînțeles. Să meditezi și să ai încredere. Respiră. Apoi respiră din nou. Oamenii nu pot exista fără să respire. Acum e momentul să permiți elementului dădător de viață AER să îți umple ființa, corpul, întreaga ta esență. Oprește-te să miroși trandafirii, respiră în lumina soarelui, eliberează întunericul – și miracolele vor apărea.

MESAJ PE RELAȚII: Nu te grăbi prea tare acum. Inima are nevoie de timp ca să se deschidă. Respiră și lasă natura să-și urmeze cursul. Eliberează-te de constrângere și anxietate, nu e nevoie de tensiuni. Savurează momentul și așteptarea nu va fi dificilă. Inima ta știe ceea ce de multe ori ego-ul nu vrea să învețe. Răbdarea este răsplătită în moduri profunde și semnificative.

MESAJ PE PROSPERITATE: Ai lucrat mult și din greu, visele tale sunt pe cale să se împlinească iar tu vrei să grăbești lucrurile. Ești cel care se mișcă încet și totuși progresează, chiar acum, într-un ritm dictat de natura ta autentică, esența visului tău și voința universului. Cel încet și constant va câștiga cursa. Și tu vei câștiga dacă te relaxezi, rămâi în flux, îți asculți intuiția și respiri.

MESAJ DE PROTECȚIE: Inerția, lenea și apatia nu sunt semne de încetinire ci de decădere și lipsă de viață. Trezește-te și fă ceva ca să ieși din starea asta! Ieși afară să iei puțin aer. O plimbare prin natură îți va reaminti că toată viața este însuflețită și magică. Fă exerciții fizice, ieși din minte și mișcă-te cu corpul și respiră adânc. Fiecare respirație este prețioasă.