Mesajul Zilei de 5 februarie 2022 – SE APROPIE SFÂRŞITUL UNUI CICLU DIFICIL

Cât de asiduu îţi propui să munceşti pentru a obţine ceea ce îţi doreşti? Această carte îţi reaminteşte faptul că trebuie să depui acest efort. Atunci când o tragi, ea îţi indică faptul că problemele cu care te confrunţi la locul de muncă (sau în plan profesional) sunt pe punctul de a intra într-o criză (evolutivă). Dacă te întrebi în ce măsură ar trebui să îţi părăseşti sau nu slujba , această carte reprezintă un indiciu major în favoarea părăsirii ei. Ea anticipează sfârşitul unei perioade dificile. Printre altele, cartea îţi poate cere să îţi evaluezi ambiţiile personale şi să te întrebi cât de pregătit(ă) eşti să faci tot ce îţi stă în puteri pentru transpunerea în fapt a viselor tale  (într-un plan strict profesional) fără a călca însă peste cadavre. Dacă i-ai pus oracolului o întrebare legată de planul amoros, tragerea acestei cărţi te invită să priveşti în faţă realitatea aşa cum este aceasta. Indiferent despre ce situaţie ceri un răspuns, planificarea viitorului te va ajuta. Dacă ai probleme în viaţa personală, stabileşte-ţi mai clar priorităţile.

O afirmaţie prin care te poţi pune la unison cu mesajul Lunii:

Renunţ la control şi mă abandonez în faţa voinţei Universului

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:

* Este posibil ca un proiect profesional să se încheie în scurt timp

* Dacă ai fost excesiv de încăpăţânat(ă) şi rigid(ă), acesta este cel mai bun moment să recunoşti acest lucru şi să îţi schimbi atitudinea.

* Încearcă să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea intimă.

* Este timpul să nu îţi mai faci griji majore. Lucrul de care te temi cel mai tare nu se va întâmpla.

Ce te învaţă această carte

Luna plină în semnul Capricornului face trimitere la o etică a muncii extrem de puternică, fiind impregnată cu energie. Prin urmare, această carte apare de regulă atunci când pui o întrebare legată de planul profesional. Dacă întrebarea pe care ai pus-o oracolului este de altă natură, cartea îţi reaminteşte că a venit momentul să îţi transcenzi lipsa de speranţă pe care ai simţit-o până acum (în legătură cu această situaţie) lucru valabil indiferent de momentul în care ai tras cartea (cu alte cuvinte, indiferent de semnul astrologic în care se află Luna în mod real). Cel mai bun lucru pe care îl poţi face la ora actuală este un plan.