Mesajul Zilei de 5 februarie 2023 – GRAŢIA CEA TAINICĂ A ARHANGHELULUI METATRON

Arhanghelul Metatron este supranumit Arhanghelul Chipului lui Dumnezeu. El este totodată considerat gardianul,trimisul și mediatorul prin intermediul căruia apar și se manifestă teofaniile în lumea vizibilă. Teofania este manifestarea sensibilă. în lumea vizibilă, a lui Dumnezeu. Teofania este întotdeauna momentul unei comunicări și al unei comuniuni rare, incomparabile, între ființa umană și Creatorul ei. Fiecare teofanie face să apară un inefabil contact. o așa-zisă deschidere a Cerului Dumnezeiesc în direcția lumii manifestate, și în felul acesta devine posibilă o transmisie divină sau chiar o revelație. Tocmai de aceea se spune că Arhanghelul Metatron este Arhanghelul Chipului lui Dumnezeu. El este agentul prin excelență al teofaniilor și tocmai de aceea el este totodată și acela care reunește toți profeții și mesgerii divini. Orice învățătură dumnezeiască autentică trebuie să aibă la originea ei o teofanie, un act divin, care îi conferă o validitate sigură, o relație transcendentă ce marchează prin pecetea sa valoarea supraumană a revelațiilor sau a viziunii mesagerului respectiv.

Prin intermediul grației sale divine, Arhanghelul Metatron ni-l poate reda într-un mod direct pe Dumnezeu și tocmai de aceea el este privit de către marii inițiați ca fiind un mesager esențial între om și Dumnezeu, ce face cu putință să se unească în mod extatic dumnezeiescul cu umanul, în ființele umane ce sunt pregătite și facilitează revelarea enigmaticei și teribilei realități a așa-zisei Fețe a lui Dumnezeu Tatăl. Arhanghelul Metatron are șansa fundamentală de a-i introduce pe toți cei care merită înaintea Chipului cel misterios al lui Dumnezeu.

Arhanghelul Metatron este căpetenia îngerilor și totodată el este un sui-generis scrib al lui Dumnezeu. Printre altele el este cel care ține o evidență a tuturor păcatelor grave ale omenirii. În unele scrieri el apare ca fiind un important avocat ceresc, este considerat ca fiind mai marele ierarhiilor angelice , în alte scrieri apare ca fiind cancelarul raiurilor și regele îngerilor, fiind Îngerul Prezenței Dumnezeiești ne ajută să înțelegem în mod profund, global, intuitiv, ce se petrece acum sau în nu contează ce clipă în realitatea sferei pământești.

În timpul vieții sale de pământean muritor, Enoh a devenit un mare inițiat în domeniul tainelor divine cerești pentru că a primit o carte care conținea revelații ale unor secrete dumnezeiești. Cartea i-a fost oferită de către Arhanghelul Raziel. În această carte erau consemnate învățături dumnezeiești fundamentale despre Opera lui Dumnezeu, atât despre lucrarea în curs cât și despre cea care urma să se realizeze în afara planetei Pământ.

SFATURI POSIBILE

Indiferent de situația care te preocupă, această carte este un dar incomensurabil pentru tine. Este o grație, așa cum îi spune și numele. Este bine să devii conștient(ă) de acest dar și să îl apreciezi la justa lui valoare. Căci acest Arhanghel maiestuos te binecuvântează acum cu darurile sale și te ajută să ai acces la o înaltă inițiere spirituală, trezește în ființa ta virtuțile divine, intervine pentru tine în fața Tronului lui Dumnezeu când ai nevoie de ajutor, ca un adevărat avocat ceresc, îți revelează Fața cea misterioasă a lui Dumnezeu, trezește în ființa ta starea de Genialitate Divină și, cel mai important, te ajută să cunoști Voința Divină și să fii în consens cu ea. Dacă te preocupă rezolvarea unei probleme anume, este evident că acum Arhanghelul Metatron s-a oferit benevol să te susțină până la finalizarea ei. Înseamnă că, în situația dată, energiile patronate de el sunt cele mai necesare. Acceptă-i ajutorul cu credință, umilință, recunoștință și mai ales în mod pe deplin conștient. Când arhanghelii observă că noi devenim conștienți de prezența lor își revarsă cu atât mai mult grația asupra noastră. Însă ține minte secretul lor: ei ne respectă liberul arbitru și acționează numai când sunt apelați. Așadar grația care ți se pune la dispoziție tu trebuie să o obții. Îndrăznește!