Mesajul Zilei de 5 iulie 2023 – ÎMPĂRATUL

Orice vis are nevoie de iubire şi pasiune pentru a creşte dar are nevoie şi de gândire atentă şi de capacităţi de lider. Să rămâi organizat(ă), cu un plan metodic, poate fi important în îndeplinirea scopului vieţii. Este foarte uşor să fii prins(ă) în entuziasmul viselor tale şi să uiţi detaliile importante. Pregătirea de la început îţi va salva o mulţime de timp pe care îl vei putea folosi ca să dai viaţă planurilor tale.

Ai ceea ce ai nevoie pentru a fi un lider priceput şi empatic. Ca să îţi comunici viziunea, foloseşte cuvinte inspiratoare, dar arată-ţi şi preocuparea sinceră pentru cei din jurul tău. Caută sfaturi înţelepte de la cei cu experienţă.

Globul pământesc din vârful sceptrului Împăratului simbolizează faptul că prima lui grijă sunt problemele lumii şi acestea au nevoie de o a doua judecată. Însă inima arată că din procesul său decizional face parte şi compasiunea pentru ceilalţi. Împăratul stă sub un vitraliu rozetă care simbolizează cei 12 Apostoli ai lui Hristos şi importanţa muncii de echipă, a susţinerii şi conducerii.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Gândeşte lucrurile logic. Succes mondial. Bazare pe intelect. Echilibrarea grijilor zilnice în imaginea de ansamblu. Conceptul tatălui. Asumarea responsabilităţii pentru alţii.