Mesajul Zilei de 5 iunie 2021 – MANIFESTAREA MIRACOLELOR

SEMNIFICAȚII PRINCIPALE: Ai fost binecuvântat(ă) să primești această carte specială deoarece îngerii se apropie de tine ca să te ajute să manifești cele mai îndrăznețe vise ale tale în cele mai miraculoase moduri. Miracolele se întâmplă în mod natural iar atunci când nu se întâmplă înseamnă că ceva a mers prost. Dar îngerii te ajută să îți aliniezi gândurile și energia astfel încât să manifești binecuvântările pe care le meriți cu adevărat.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Ești un magician și ți s-a dat puterea și energia să creezi viața pe care o meriți. Ceea ce tu crezi că este adevărat se creează – credința precede manifestarea. Îngerii vor să știi că viața pe care o vrei este aici și că ești în locul și spațiul perfect pentru a o crea. Ești plin(ă) de energia infinită a cosmosului, așa că permite acestei energii să manifeste binecuvântări în viața ta. Care este următorul lucru care vrei să se întâmple? Dacă este un gând plin de iubire, creează-l chiar acum!

ARHANGHELUL ORION. Orion este unul dintre arhanghelii mai noi care își oferă sprijinul Cerurilor. El ne ajută să ne conectăm cu tot ce este și ne amintește că suntem una cu orice sau oricine din acest Univers. Este un înger al cosmosului și energia sa amintește de dorința pusă atunci când vezi o stea și el este cel care ne ajută să creăm cele mai magnifice evenimente din viața noastră. Pentru a invoca energia lui Orion, vizualizează-te înconjurat(ă) de stele și fii conștient(ă) că ești conectat(ă) cu întregul Univers