Mesajul Zilei de 5 iunie 2022 – INIŢIEREA SPIRITUALĂ

Arhanghelul Metatron este cel care impulsionează mereu, în toate epocile și în toate conjuncturile, evoluția spirituală a umanității. Din punct de vedere ezoteric, numele arhanghelului Metatron mai înseamnă în limba ebraică ”Marele Învățător Divin”. Cei inițiați precum și unii înțelepți consideră că Arhanghelul Metatron inspiră într-un mod tainic, asistă și susține fiecare formă de inițiere spirituală autentică ce se manifestă în sfera planetei Pământ.

În tradiția secretă a Cabalei, Arhanghelul Metatron este asociat intim cu cea mai înaltă sferă divină supranumită ”keter” sau ”Focarul cel misterios al transcendenței Dumnezeiești” ce poate fi echivalată în cadrul tradiției yoghine cu centrul subtil esențial de forță sahasrara sau altfel spus ”lotusul cu o mie de petale”

SFATURI POSIBILE

* Darul lui Metatron pentru tine este Inițierea Spirituală. Ți se deschide o cale, un nou drum pe care să pășești. Dacă încă nu urmezi o cale spirituală autentică, cere-i lui Metatron să te ghideze să o găsești, să faci alegerea corectă. Este un moment decisiv în viața ta – de fapt abia de acum încolo vei începe să trăiești cu adevărat. Dacă deja te afli pe o cale spirituală vei primi o inițiere importantă, decisivă pentru viața ta de acum încolo. Fii la înălțimea inițierii primite și acordă-i importanța cuvenită! Pune-te sub ghidarea lui Metatron. Ești în grația lui.

* Alege-l pe Metatron pentru o perioadă – de 1 lună, 3 luni sau 7 luni – să fie ghidul tău spiritual sau Învățătorul tău Divin din invizibil. Deschide-ți inima către o astfel de comunicare subtilă. Metatron are multe învățături să îți transmită. Trebuie doar să îi ceri aceasta.