Mesajul Zilei de 5 iunie 2023 – MANDALA

Rotundul Sacru

Cuvântul sanscrit „mandala” înseamnă „cerc şi centru”. În practicile spirituale şi în psihologie denotă imaginea circulară care este pictată, desenată, construită sau dansată. Mandalele sunt expresii orientate înspre exterior ale unor procese interne şi pot fi privite pasiv şi cu unelte de centrare, cum se procedează în meditaţie. Ele  pot fi de asemenea create de indivizi ca şi mijloc de  a iniţia o comunicare cu centrul propriei persoane şi de a porni vindecarea şi transformarea.

Dacă alegeţi cartea mandalei, sunteţi invitat(ă) să vă consideraţi viaţa ca fiind inerent întreagă şi sănătoasă. Dacă acţionează energii disparate, adunaţi-le în centrul vostru sacru şi priviţi-le ca fiind părţi ale întregului vostru. Ele sunt elemente integrale dar sunt doar o parte a poveştii voastre.

Aţi putea dori să desenaţi o mandală care să reprezinte acest moment din viaţa voastră, iar ea vă va revela înţelesuri pornite din propriul inconştient pe care se poate să nu le fi luat în considerare anterior. Pur şi simplu folosiţi un compas sau o formă circulară pentru a trasa forma de bază. Apoi îngăduiţi-vă să aduceţi la lumină orice va veni la voi. Nu încercaţi să vă cenzuraţi gândurile sau să judecaţi rezultatul. Folosiţi culoarea şi imaginea, cuvântul şi forma pentru a crea o imagine a vieţii voastre din acest moment. Observaţi ce apare şi priviţi acest lucru ca pe un mesaj al plenitudinii.

 ASPECT INVERSAT:

V-aţi îndepărtat de centrul vostru şi se poate să suferiţi din cauza dezechilibrului. Folosiţi abordarea descrisă mai sus pentru a reveni la centrul vostru sacru