Mesajul Zilei de 5 martie 2021 – DE CE?

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Motive care ghidează intenția, puterea de a ști ”de ce”-ul
 
MESAJUL ORACOLULUI: Este o mare putere în înțelegerea motivelor tale acum. Oracolul îți cere să fii foarte clar(ă) DE CE pui aceste întrebări, cauți acest răspuns, te porți în acest fel și, cel mai important, de ce faci această alegere. Să îți cunoști ”DE CE”-urile este cheia împlinirii. Când îți va fi clar, intențiile tale vor fi un magnet pentru miracole. Motivele definesc natura experienței tale- când te gândești la ceva, simți și acționezi în consecință. Acest DE CE invizibil este energia și forța vieții din interiorul seminței, care o aduce la viață și deține potențialul creșterii ei.
 
MESAJ PE RELAȚII: Nu știm întotdeauna de ce ne angajăm în anumite relații în felul în care o facem, în special pentru că sentimentele noastre nu sunt neapărat logice. Acum este timpul să recunoști dacă ești stimulat(ă) de altcineva sau comportamentul tău este motivat de lucruri nerezolvate din trecut. Când te întrebi ”de ce mă simt așa?” sau ”de ce am spus asta?”și petreci ceva timp în introspecție, răspunsurile ar putea fi surprinzătoare. Ascultă mesajele venite de la intuiția ta, de la cunoașterea profundă din interiorul tău. Ce îți spune despre tine și despre ceilalți? La urma urmei viața este despre a te simți iubit(ă). Miracolele și o profundă înțelegere a nevoilor tale și a moduluui în care pot fi satisfăcute sunt comorile ascunse ale ”de ce”-ului. Descoperă-le punând cea mai importantă întrebare pe care o poți pune azi ție și partenerului tău / partenerei tale DE CE?
 
MESAJ PE PROSPERITATE: Cunoașterea motivațiilor din spatele carierei tale și a demersurilor tale creative este cheia succesului. Este timpul să îți pui întrebări probante. Ești condus(ă) de ideea de a servi? Prosperitatea ta are impact asupra binelui suprem? Când îți vizualizezi viața prosperă ești condus(ă) de sentimentul de a avea un scop sau doar de nevoia de, de a acumula lucruri și de a economisi pentru viitor… sau toate la un loc? Nu există motiv bun sau rău, dar dacă ai o agendă ascunsă până și ție însuți / însăți, aceasta va duce în final la dezamăgire și eșec. Fii clar(ă) cu privire la DE CE vrei lucrurile pe care le faci. Dacă motivele sunt adevărate, acceptă-le. Dacă nu sunt, schimbă-le pentru a putea păși în viața ta extraordinară.
 
MESAJ DE PROTECȚIE: Uneori negarea subconștientă a adevărului te poate duce spre un anumit rezultat care se aliniază cu o intenție ascunsă conștientizării tale. De exemplu, ai putea dori să fii proeminent(ă) în profesia ta, dar dorința ta nu este să îți împărtășești talentul, ci să te simți tu mai bine, fiincă celebritatea ți-ar aduce aprobare și admirație. Sau poate ai vrea să te reunești cu partenerul / partenera care te-a respins pentru că tu CREZI că iubirea ta continuă să fie puternică dar ceea ce dorești cu adevărat în adâncul sufletului tău este să ai tu ultimul cuvânt în fața acelei persoane. Acum este timpul să cauți adevăratul DE CE care îți inspiră alegerile. Ceea ce descoperi te va elibera și te va aduce și mai aproape de fericirea pe care o cauți