Mesajul Zilei de 5 martie 2022 – ANTAHKARANA

Punte

Antahkarana este un simbol străvechi pentru vindecare şi meditaţie, care este folosit în Tibet şi în China de mii de ani. Este parte a anatomiei spirituale ce conectează creierul fizic cu Eul Superior. Se spune că Antahkarana are propria sa conştiinţă şi că simpla prezenţă a acestui simbol este benefică pentru chakrele şi aura voastră.

Conectarea cu Eul vostru Superior va oferi înţelesuri aproape oricărei întrebări sau probleme pe care aţi putea să o aveţi. Antahkarana acţionează ca o punte sau o legătură directă cu natura voastră intuitivă, cu „fiinţa interioară”.

Meditaţi cu această formă.Relaxaţi-vă adânc şi concentraţi-vă asupra respiraţiei voastre. Staţi aşezaţi şi liniştiţi şi deschideţi-vă intuiţia şi percepţia. Lăsaţi ca acest moment să acţioneze pentru a întări puntea între gândire şi intuiţie. Folosiţi abilitatea înnăscută, pe care deja o aveţi, pentru creştere şi vindecare. Fiţi conştienţi de faptul că răspunsul se află înăuntru.

Aţi putea dori să faceţi o copie a acestei forme şi să o aşezaţi pe altarul vostru, lângă calculator sau chiar pe frigider, împreună cu desenele copiilor voştri. Ori de câte ori o priviţi, conştientizaţi legătura pe care o aveţi cu Eul Superior şi înţelepciunea care vă este întotdeauna la îndemână prin această comunicare.

 ASPECT INVERSAT:

Antharakana este un simbol holistic şi nu are un aspect inversat.