Mesajul Zilei de 5 octombrie 2023 – VISĂTORUL DE DIAMANT

ALIAT: Când sosește Visătorul de Diamant, el reprezintă manifestarea cu succes a nevăzutului în materie. Fii sigur(ă) că vrei cu adevărat acele lucruri pe care crezi că le dorești, pentru că acest Aliat se angajează să ți le aducă. Toate condițiile vor curge în jurul tău, mesajele de la Spirit vor servi ca ghid pentru a te ajuta să împlinești dorințele inimii tale. Dacă vrei o casă, vei fi condus(ă) spre ea. Dacă prioritatea ta este un nou loc de muncă, în care să progresezi continuu, vei reuși acest lucru. Dacă dorești o relație mai armonioasă, se vor crea în mod evident circumstanțele necesare pentru a o obține.
Un proiect în final va da roade. Câștigurile materiale și schimbările în domeniul financiar sunt pe drum spre tine. Vei vedea într-adevăr rezultate tangibile ale ambițiilor tale. Visătorul de Diamant ajută și pentru a te ghida cu privire la alegerile potrivite, astfel că nevăzutul se va trezi pentru a muta munții în numele tău.
Comunicarea pozitivă este posibilă acum în toate relațiile tale.

PROVOCARE: Visătorul de Diamant te provoacă să îți evaluezi percepția asupra puterii de materializare. Te focalizezi pe lumea materială mai presus de orice? Te-ai lăsat hipnotizat(ă) de noțiunea că aceasta ar fi singura realitate? Ai crescut fiind educat(ă) în spiritul atașamentului față de ”lucruri”? Ai ajuns să consideri bunăstarea ca fiind doar o acumulare de bunuri lumești?
Acum este timpul să găsești valoarea și bunăstarea în experiența spirituală intangibilă. Înainte ca orice lucru să fie văzut ca manifestare în lumea fizică. își are originea în nevăzut, în spiritual și în Mintea Divină. Fii atent(ă) ce dorești să manifești pentru că s-ar putea să nu mai fii dispus(ă) să plătești prețul de a păstra acel lucru, odată ce l-ai obținut.
Visătorul de Diamant îți mai amintește și că dezamăgirea și deziluzia sunt adesea calea spre adevăr și spre ceea ce este cel mai bine pentru tine. Este posibil ca el să fi venit să îți spună că atunci când nu primești ceea ce vrei este pentru că îți este refuzat datorită faptului că te așteaptă ceva mult mai bun.
Manifestă compasiune față de tine și ceilalți în aceste momente. Lasă Visătorul de Diamant să te conducă spre cele mai înalte vise ale tale în vederea atingerii scopului tău perfect și a adevăratei prosperități.