Mesajul Zilei de 5 septembrie 2023 – PHOENIXUL AURIU

PHOENIXUL AURIU VORBEȘTE
Te-ai retras. Te-ai odihnit. Te-ai recuperat. Iar acum te vei reaprinde! Ai crezut că ceva – sau cineva – s-a sfârșit. A murit. A rămas în trecut. Dar acel lucru fără viață transformat în cenușă este gata să se reaprindă din nou în existența sa caldă! Ești pe cale să asiști la o reînviere și tu împreună cu ceea ce va reînvia veți avea șansa de a crea ceva prin căldură și frumusețe – ceva pur, inocent și înțelept, de care multă lume va beneficia. Viața găsește întotdeauna o cale – și vei avea și tu un Phoenix Auriu care te va ghida să găsești calea spre reaprinderea unui vis la care ai renunțat prea devreme.

DESPRE PHOENIXUL AURIU
Te transformi – atât la interior cât și la exterior – și această schimbare este binecuvântată, divină și ghidată de Phoenixul Auriu, păzitorul tău. Te rog vorbește cu Phoenixul tău Auriu la răsăritul soarelui… și fii conștient(ă) că atunci când faci asta Phoenixul Auriu îți reîncarcă chakrele și aura, deci îți mărește vibrația și astfel îți amplifică și experiențele, gândurile și realitatea. Ești iubit(ă) de Phoenixul Auriu și așa cum tu onorezi această ființă cu transformarea ta, și ea te onorează cu darul minunat al regenerării. Viață din moarte. Soarele din cenușă. Te ridici din nou, renăscut(ă). Acest ajutor, păzitor și însoțitor sacru pe calea ta înseamnă, cum spunea învățătorul Victor Anderson, să mori înainte de a muri – și să renaști în această viață de multe, multe ori. Permite lucrurilor care nu îți mai servesc să cadă ca frunzele toamnei și să se ducă în pământ, pentru ca tu să poți renaște ca frunzele și mugurii primăverii. Ești poate în cel mai revigorant, inspirator și provocator ciclu de renaștere dintotdeauna.

DIVINAȚIE:
Pasiune și dorință, voință și forță, recuperarea sănătății și direcționare inteligentă – toate acestea sunt acum pe agenda ta. Este și o temă pentru sănătate și formă – metabolismul tău și revigorarea acestuia reprezintă o dorință – și o datorie sfântă – pentru tine acum. Poți deveni mai puternic(ă), într-o formă mai bună, să fii mai slab(ă)și mai sănătos / sănătoasă. Phoenixul Auriu nu îți spune că trebuie să ai un anumit gen de corp – dar el îți va arăta cum să recreezi atributele cu care ai fost înzestrat(ă). Sănătatea poate fi revigorată. Poate vei reuși să alergi mai repede, vei face un sport sau vei lua lecții de yoga. Fizicul tău poate fi remodelat – iar cu Phoenixul Auriu ca ajutor este ca și cum ai trăi o a doua tinerețe. Dacă urmezi sfaturile Auriului, corpul tău va fi în cea mai armonioasă și confortabilă variantă și va lucra bine pentru a te susține. Lumânările, flăcările și meditația asupra purificării alimentației și urmăririi mesajelor Phoenixului Auriu te vor ajuta să te vezi recreându-te pe tine însuți / însăți.