Mesajul Zilei de 6 aprilie 2021 – E TIMPUL SĂ PLECI

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Sfârșituri, încheieri, distanțarea de o situație unde nu mai este nimic de învățat sau experimentat

MESAJUL ORACOLULUI: Ești la sfârșitul unei călătorii și încă nu ai început-o pe următoarea. Acesta este momentul în care să îți binecuvântezi experiența de până acum. Fă inventarul la ce ai învățat. Este timpul să te îndrepți spre noi experiențe și spre un nou mod de a fi. În împrejurările prezente nu a mai rămas nimic de învățat sau experimentat pentru tine. Asumă-ți riscul și mergi înainte chiar dacă asta va însemna să fii un timp într-o perioadă de tranziție. Destinul te cheamă.

MESAJ PE RELAȚII: S-a terminat. Sau, cel puțin, relația în forma ei de acum nu mai poate aduce beneficii niciunuia dintre parteneri. Este timpul să te detașezi, să înțelegi că această călătorie s-a încheiat. Asta nu înseamnă că ai pierdut ceva. Deși această carte poate indica o ruptură, o despărțire, sau sfârșitul unui contract de suflet, este vorba mai mult de eliberare decât de distrugere. Amintește-ți cuvintele acelea ”Dacă iubești ceva, dă-i drumul. Dacă se întoarce, înseamnă că e al tău. Dacă nu, înseamnă că nu a fost niciodată al tău”. Sfârșiturile sunt întotdeauna semne ale noilor începuturi. Dacă vrei ceva mai profund, pleacă din această situație.

MESAJ PE PROSPERITATE: Acest mesaj este clar: calea pe care ai mers cu munca ta, cu proiectele tale creative și parteneriatele de afaceri a ajuns la final. Nu vei găsi succesul pe care îl dorești continuând pe aceeași cale. Este un semn de bun augur pentru că nu există altă opțiune care să îți aducă beneficii decât pășirea în necunoscut. Este timpul să te îndrepți spre ceva nou. Această carte aparține și conceptului neutru de finalizare. Ți-ai terminat sarcinile și poți fi sigur(ă) că acest sfârșit va deschide calea spre noi oportunități – chiar mai bune decât ți-ai imaginat vreodată. Ai făcut tot ce ai putut, acum ai încredere că Spiritul te ajută să mergi înainte cu planurile tale. Ca să ai noroc de avere trebuie să închizi acest capitol din viața ta. Și nu uita că atunci când închizi o ușă, o alta se deschide.

MESAJ DE PROTECȚIE: Chiar dacă pare că ai ajuns la capătul drumului și totul este pierdut, de fapt nu este. Ești într-o situație care se va revigora din nou mai târziu. Așa că, poți considera că este o pauză și nu un sfârșit. Destinul are cuvântul aici. Nu pierzi nimic dar câștigi totul când accepți și te abandonezi. Sufletul tău știe că Destinul se împlinește la timpul potrivit și cu sincronicitățile aferente. Micul tău ”eu” are îndoieli dar acest lucru este natural atâta timp cât nu are o hartă a acestui destin- dar sufletul o are! Spiritul te iubește. Ai încredere.