Mesajul Zilei de 6 aprilie 2022 – YIN

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Principiul feminin al receptivității, a lăsa pe altcineva să facă primul pas, adunarea de informații, arta de a permite în mod conștient

MESAJUL ORACOLULUI: Acesta este un timp al receptivității calculate în care aștepți cu grație ceea ce vine spre tine și ești gata să accepți atunci când sosește. Yin nu înseamnă vise înghețate și nici măcar odihnă ci mai degrabă să permiți în mod conștient lucrurilor să curgă spre tine, fiind echilibrat(ă) pentru a primi abundența care îți va fi pusă la dispoziție. Implică sensibilitate, deoarece studiezi în mod conștient acțiunile celorlalți și contempli modul în care acestea te vor afecta pe tine și ai tăi. Amintește-ți că pentru ca miracolele să apară trebuie să le faci loc. Fii cel ”modelat” și nu cel care ”modelează” și vei vedea cât de repede se manifestă visele tale.

MESAJ PE RELAȚII: Lasă-i pe ceilalți să preia conducerea acum. Puterea ta stă în gesturi mici, conștientizare blândă și abandonare conștientă. Predând frâiele acum, vei descoperi că te miști fără efort spre ceea ce dorești cu adevărat. Permite celorlalți să îți spună cine sunt și cine pot fi pentru tine, lăsând acțiunile lor să vorbească pentru ei. Vei fi plăcut surprins(ă).

MESAJ PE PROSPERITATE: Este o perioadă în care cea mai eficientă acțiune este să îi lași pe alții să îți arate drumul. Observă-le comportamentul și urmează-le ghidarea. Dorința ta de a împinge lucrurile înainte trebuie să ia o pauză acum. Colaborează, oferă-ți ideile, mai degrabă decât să dictezi tu ce trebuie să se întâmple. Lasă-i pe ceilalți să vină la tine. Este important ca ei să simtă că dețin puterea acum. O altă semnificație este să scapi de nevoia de a avea toate lucrurile în forma în care le vrei tu. Cum vrei să te SIMȚI atunci când vei avea succes? Ei, acum lasă universul să îți arate care va fi forma sub care se vor întâmpla lucrurile. Yin este semnul esenței. Lucrurile s-ar putea întâmpla chiar mai ușor decât te aștepți.

MESAJ DE PROTECȚIE: Ți se pare dificil să primești? Când insiști în mod constant să fii doar cel care dăruiește, obstrucționezi fluxul abundenței. Nu poți să conduci mereu, să dai mereu, să înveți pe alții mereu. Trebuie să mai fii și elevul, vasul deschis, cel care primește darul, gestul, cel care oferă în egală măsură. Deschide-te și lasă iubirea, viața, abundența și Spiritul să te umple fără cerere sau așteptări. Pur și simplu primește abundența care este a ta.