Mesajul Zilei de 6 aprilie 2023 – CINSTIŢI-VĂ ŞI AVEŢI ÎNCREDERE ÎN PROPRIILE SENTIMENTE

Arhanghelul Mihail vă cere să priviți lăuntric și să ascultați pentru că această carte este un semn că sentimentele dumneavoastră sunt în acord cu adevărul. S-ar putea să nu fie plăcut să vă confruntați cu unele dintre aceste sentimente dar ele au o motivație importantă. Dacă vă aflați într-un conflict, stați jos, luați un creion și un o hârtie și ”luați un interviu” eului dumneavoastră emoțional întrebându-l ”Ce simți? De ce? Ce ți-ar plăcea să fac?” sentimentele vă vor vorbi cu voce tare și clar dacă vă păstrați mintea deschisă și aveți încredere în ceea ce auziți.

Respectați vocea lăuntrică, forța vitală puternică ce vă conectează la Divinitate. Adesea Dumnezeu și îngerii răspund la rugăciunile dumneavoastră și vă călăuzesc prin senzațiile fizice și trăirile emoționale. Dacă spuneți ”O, e doar o senzație sau un sentiment” ignorați ajutorul divin vital. Această carte vă amintește să vă ascultați – să vă ascultați într-adevăr! – propriile sentimente și senzații.

SEMNIFICAŢII SPECIFICE POSIBILE

* E timpul să acceptați că nu sunteți fericiți într-o anumită situație și să luați măsurile specifice de corectare
* Cineva încearcă să vă vorbească făcându-vă să vă simțiți într-un anumit fel – rețineți ceea ce știți și socotiți că este un barometru