Mesajul Zilei de 6 august 2021 – TRIUMFUL SPIRITUAL

Arhanghelul Raguel este considerat în mod tradițional a fi protectorul și susținătorul tuturor ființelor umane asuprite, nedreptățite, persecutate, precum și al oamenilor care în mod necesar sunt încercați de Dumnezeu prin anumite teste spirituale.

SFATURI POSIBILE

* Te confrunți cu un test spiritual și dispui de toată înzestrarea pentru a-l trece cu bine. Ai curaj și încredere în voia lui Dumnezeu. El nu te dezamăgește niciodată. Ai încredere în situația dată și în caracterul ei eminamente benefic pentru evoluția ta spirituală. Ai protecția lui Raguel. Însă amintește-ți că este necesar să îi ceri ajutorul de fiecare dată cu umilință și iubire.

* Orice test spiritual este dat de la Dumnezeu pentru a fi trecut. Și nimănui nu i se dă o greutate mai mare decât poate să ducă. Ai încredere în propriile tale forțe. Ești pregătit(ă) pentru această încercare altfel ea nu ar fi venit la tine. Totul este să fii conștient(ă) că ești încercat(ă) și că trebuie să fii la înălțime. Deții toate mijloacele necesare pentru a trece cu bine această încercare spirituală. Dacă o vei trece cu bine ea nu va mai reveni niciodată în viața ta. Sau, chiar dacă te vei mai confrunta cu o conjunctură similară, ea nu te va mai afecta. Pune-te sub protecția lui Raguel. Apelează-l cu fervoare. Roagă-l să-ți inspire fiecare pas pe calea rezolvării cu bine a situației. Roagă-l să îți exemplifice ce ar face el dacă ar fi în locul tău.

* Orice ar fi păstrează-ți luciditatea și orientarea eminamente benefică.Nu te lăsa nicio clipă tentat(ă) să uzezi de tendințele, energiile malefice și forțele răului. Toate situațiile, toate încercările se rezolvă numai adoptând o atitudine benefică, spirituală, divină. Altfel te vei menține la nesfârșit în mrejele întinse de cel rău și viclean. Este momentul să ieși o dată pentru totdeauna de sub influența toxică, otrăvitoare, nefastă, a tentațiilor demoniace ori satanice. Raguel este alături de tine și el învinge întotdeauna.