Mesajul Zilei de 6 august 2022 – DOMNIŞOARA PÂNZĂ DE PĂIANJEN

DOMNIȘOARA PÂNZĂ DE PĂIANJEN VORBEȘTE: Când vine un păianjen, ca mine, e momentul să îți reconsideri legăturile, dacă vrei să prinzi o muscă! În fiecare zi, fiecare convorbire telefonică, fiecare gând al tău, te conectează energetic cu altcineva. Țesând și țesând, învârtindu-ne în cerc mereu și mereu, rămânem suspendați în această plasă a conexiunilor împreună. Când mă ai lângă tine, vei începe să înțelegi ce anume trebuie re-țesut și re-conectat în aceste relații. Unele corzi trebuie retrasate, reîmputernicite, din nou și din nou, iar altele trebuie desființate, dezlegate sau recreate încă o dată pe un teritoriu nou. Eu, păianjenul, aștept – și tu de asemenea va trebui să țeși rețeaua vieții tale și să aștepți – dacă ai răbdare și tenacitate, ceea ce ai așteptat își va găsi drumul spre plasa ta de mătase. Asigură-te însă că locul unde ți-ai țesut pânza este cel corect pentru tine – pentru că altfel riști să prinzi ceva de care nu ai nevoie.

DESPRE DOMNIȘOARA PÂNZĂ DE PĂIANJEN: Păienjenii sunt atât de frumoși, de răbdători, de muncitori și de deștepți! Sunt atât de auto-suficienți – pot inspira frică unor oameni dar sunt cel mai adesea creatorii celor mai complexe rețele și modele și fac asta în fiecare zi. Firele lor par atât de fine, ca rochiile zânelor și veșmintele magice, dar ele constituie în același timp modul șiret al păianjenului de a simți vibrațiile lumii din jur, o casă și o plasă în care prinde ceea ce are nevoie pentru a se hrăni. De aceea, și tu trebuie să fii conștient(ă) de prezent. Ascultă-ți ruda păianjen – întreab-o pe domnișoara Pânză de Păianjen unde ar fi cel mai bine pentru tine să-ți țeși aceste conexiuni? Întreabă-te ce ai cu adevărat nevoie. Roagă-ți ruda păianjen să îți arate clar ce vibrații și mesaje energetice ignori în prezent, ce oportunități trec pe lângă tine și nu le prinzi.

DIVINAȚIE: Pregătește-te pentru o perioadă în care să îți reevaluezi conexiunile ca și valoarea locului și a persoanelor cu care îți țeși rețeaua. Curând vei începe să îți muți concentrarea în comunicare spre un loc unde vei fi văzut(ă) prosperând și crescând. Este timpul să îți prinzi unele vise, punându-ți eforturile la locul potrivit și vorbind cu oamenii care te pot ajuta. Va trebui să inițiezi singur(ă) această activitate și să încetezi să te mai bazezi pe faptul că vor veni și alții. Domnișoara Pânză de Păianjen îți cere să devii foarte interactiv(ă) în această captare de informații, inițiative și prosperitate – chiar dacă asta înseamnă să refaci de la capăt ceea ce simțeai că ar fi deja la locul său. Trebuie să evoluezi continuu – și acest însoțitor magic îți va spune cum, când și unde – și odată ce vei face asta, vei ști și de ce! Curând vor apărea noi tehnologii, noi conexiuni, noi locații și noi oameni în viața ta. Țese-ți pânza cu înțelepciune! Vei reclădi rețele sociale. Vei închide locații vechi, te vei extrage din pânză pentru o vreme, excluzându-te singur(ă) din acele prietenii care te țineau blocat(ă) în vechiul / vechea TU.