Mesajul Zilei de 6 decembrie 2022 – TIMPUL PENTRU UN PUI DE SOMN

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Odihnă, reîntinerire și reînnoire, non-acțiune temporară, permiți viselor să crească

MESAJUL ORACOLULUI: Acesta este un moment să te dai la o parte și să te odihnești. Renunță la grijile lumii tale. Intră într-o stare de non-acțiune și permite-ți să te eliberezi de cătușele scopurilor, listelor,dorințelor tale. Nimic nu este atât de important ca odihna, detașarea și neutralitatea. Mintea excesiv de ocupată îți poate bloca accesul la înțelepciunea interioară dacă nu faci un pas înapoi, dacă nu te așezi și nu te odihnești. Lasă visele să iasă la suprafață și lasă ideile să curgă prin tine, fără forță sau direcție conștientă, pe măsură ce observi lucrurile cu detașare.

MESAJ PE RELAȚII: În ce privește problemele inimii, nu face niciun fel de planuri acum. Dacă nu ai partener(ă) în acest moment, ar fi bine să folosești acest timp ca să te cunoști mai bine. Dacă ești cu cineva, relaxează-te și doar FII cu acea persoană. Este o perioadă monotonă, fără evenimente importante. Nu forța nimic acum. Permite lucrurilor să curgă natural și o reînnoire frumoasă se va petrece de la sine. Răbdarea este cheia către dorința inimii tale acum. Renunță la acțiune în cadrul relației și dă-ți o pauză pentru ca iubirea și conexiunea dintre voi să poată fi reînnoite.

MESAJ PE PROSPERITATE: Acesta este un moment foarte bun să iei o pauză de la programul tău ocupat și să-ți permiți oportunitatea de a da un pas înapoi. Planurile tale sunt puse la congelat. Scopurile tale pot aștepta. Visează, imaginează, dar renunță la orice atașament de rezultate. Meditează și dacă poți ia-ți o vacanță. Lucrurile vor prinde viteză curând. După o pauză e posibil să vrei să faci unele schimbări. Revelațiile au un mod uimitor de a apărea atunci când îți muți focusul de pe lista cu lucruri de făcut și îți permiți să te odihnești.

MESAJ DE PROTECȚIE: Ești o ființă umană, nu o mașinărie umană. Nu cumva suferi de dependență de muncă? Nu cumva crezi că treaba ta este să salvezi pe toată lumea, să fii acolo pentru toată lumea și să mergi, să mergi, să mergi, până când nici nu mai vezi bine? Ai mers cât de departe ai putut. Ai muncit din greu, ai hrănit proiecte și oameni dar acum ești ca o fântână secată și nu mai ai resurse pentru alții sau pentru tine. Nu-ți lăsa ego-ul să te conducă cu viteză maximă înainte atunci când trupul și spiritul tău au nevoie de odihnă. Epuizarea îți cere să te oprești din ceea ce faci și să iei o pauză. Dacă nu faci asta, apariția acestei cărți poate prevesti o posibilă boală care decurge din epuizare. Te vei simți o altă persoană dacă iei această pauză. Fă-o acum.