Mesajul Zilei de 6 ianuarie 2023 – 5 de IARNĂ

Lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum te aştepţi tu. Dacă planurile tale nu funcţionează, roagă-L pe Dumnezeu, îngerii şi zânele să te îndrume spre planuri care să aibă mai mult succes. Rămâi mereu în integritate şi fii conştient(ă) că bunătatea de care dai dovadă faţă de alţii se va întoarce la tine. Dacă ai avut o călătorie cu provocări, aminteşte-ţi să manifeşti recunoştinţă faţă de cei care te-au ajutat de-a lungul drumului.
Asociază-te cu alţi oameni cu moralitate înaltă şi arată-ţi compasiunea faţă de lume. Evită persoanele negative. Dacă descoperi că eşti asociat(ă) cu grupuri de oameni lipsiţi de onestitate şi principii, eliberează-te de aceste legături şi caută-i pe cei care îţi împărtăşesc valorile şi etica.

Zâna din imagine a avut în mod clar succes în acumularea bulgărilor de zăpadă. Dar victoria este una singuratică. Câtă satisfacţie îi poate aduce?

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Ceva care nu merită efortul.Căutarea unei situaţii win-win ? în care ambele părţi au de câştigat) Îndepărtarea de asocierile lipsite de onestitate