Mesajul Zilei de 10 august 2022 – TAIE-ŢI CORZILE

Ai tras această carte pentru că negativitatea legată de o relație din trecut interferă cu situația care te preocupă acum. Din fericire această energie toxică poate fi disipată rapid cu ajutorul Arhanghelului Mihail, îngerul puternic care te va elibera de efectele fricii.

Ori de câte ori tu sau partenerul tău / partenera ta experimentați frică în relația voastră, de voi se atașează câte o coardă (similară cu o lesă făcută dintr-un furtun gol pe dinăuntru) Probabil că ai (toți oamenii au, de fapt) corzi care te leagă de părinți (în viață sau decedați), frați, iubiți / iubite, cei pe care i-ai ajutat (clienți, studenți etc) sau oricine cu care ai avut o relație semnificativă. Corzile nu sunt ceva de care să îți fie frică sau rușine. Trebuie doar tăiate pentru că altfel te pot seca de energie și se pot face vinovate chiar de dureri fizice.

PAȘI DE URMAT

Gândește-te la o situație în care vrei ajutor. Apoi spune în gând sau cu voce tare

”Arhanghele Mihail, te chem acum. Te rog taie corzile care m-au blocat sau secat de energie în trecut. Acum sunt pregătit(ă) să înlocuiesc frica cu pace”

dacă în timpul acestui proces te gândești la o persoană anume, cere-i lui Mihail să te ajute să eliberezi frica din acea relație. Ai putea să îți simți corpul scuturat pe măsură ce se taie corzile. Nu te teme, corzile iubirii nu se taie. Repetă acest proces ori de câte ori te simți secat(ă) de energie, deoarece corzile se refac atunci când reapare frica în relație.