Mesajul Zilei de 6 iulie 2022 – CRISTALE

Această carte are o dublă semnificație în ceea ce privește termenul ”cristal”. Una din ele ți se potrivește și vei ști care anume după ceea ce vei simți citind despre fiecare dintre ele.

În primul rând această carte vorbește despre cristalele din regatul mineralelor. Aceste entități puternice emit, transmută și amplifică energii. De exemplu cuarțul transparent mărește claritatea psihică,obsidianul negru este o piatră eficientă pentru protecție, cuarțul roz îți deschide inima spre iubire, iar ametistul purpuriu îți crește vibrația spirituală. Această carte îți cere să lucrezi cu energia cristalelor așa cum te simți ghidat(ă): singur(ă), cu ajutorul unui terapeut specializat în cristale sau oferind chiar tu altora vindecări cu ajutorul cristalelor.

A doua semnificație se referă la oamenii care sunt considerați ei înșiși ”cristalini” – cei care sunt tăcuți și transmițători sensibili ai energiei vindecătoare. Majoritatea oamenilor Cristal sunt copii astfel că această carte poate indica faptul că ai un copil Cristal sau lucrezi cu unul. E posibil să ai chiar tu caracteristici Cristal – mai ales dacă ești blând(ă), cu voce moale și îți place natura.

PAȘI DE URMAT

Mergi la un magazin de cristale și simte-te centrat(ă) în rugăciune. Mergi apoi în liniște printre pietre și observă care din ele te atrage vizual și prin intermediul celorlalte simțuri. Treci cu mâna peste fiecare cristal și simte dacă energia lui te afectează. Dacă un anume cristal îți atrage atenția cere-i mental să îți trimită un mesaj și energie pură de vindecare.