Mesajul Zilei de 6 iunie 2021 – REGELE VERII

Regele Verii este cineva în care poţi avea încredere deplină. Foarte versat în problemele inimii, el cunoaşte virtuţile compasiunii şi înţelegerii. El îţi va asculta în linişte  fricile, speranţele şi visele şi îţi va aduce revelaţii uimitoare care se vor dovedi nepreţuite.

Acest Rege duce o viaţă interioară foarte bogată, care adesea vine dintr-o urmare a spiritualităţii. Este un umanist, onorabil şi cu spirit cavaleresc. El arată o mare integritate în relaţii. Totuşi uneori poate părea puţin cam intens. A trecut prin multe şi dorinţa lui de a te proteja ar putea părea ca un sfat părintesc. Acest Rege este şi un protector vehement al prietenilor şi familiei, aşa că ar fi recomandat să îi vorbeşti pe ceilalţi de bine, în prezenţa lui.

Trandafiri roşii, simbol al iubirii adevărate, cresc la picioarele Regelui Verii. Poţi să ai încredere că intenţiile lui sunt onorabile iar sentimentele lui, autentice.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Un partener şi un părinte excelent. A acţiona ca împăciuitor. A găsi compromisuri între interese opuse. Implicare în cultură şi artă.