Mesajul Zilei de 6 iunie 2023 – VINDECĂTOR

Această carte validează ceea ce ai știut dintotdeauna: ești un vindecător / o vindecătoare. Deși toată lumea posedă acest dar, tu ți-ai rafinat și șlefuit abilitățile. Lumina și Iubirea Divină din fiecare ființă vie poate fi direcționată și amplificată în beneficiul celorlalți iar tu ai învățat să faci asta în decursul a multor vieți devotate muncii de vindecător.

Ai desfășurat această activitate și în mare parte din viața actuală iar ceilalți sunt atrași spre tine în mod natural pentru a cere ajutor. Ești plin(ă) de compasiune, intuitiv(ă) și sensibil(ă). Din acest motiv poți clădi încredere în jurul capacităților tale de vindecare, având încredere în sentimentele și ideile tale intuitive. Te mai poți simți sigur(ă) în postura de vindecător atunci când urmezi cursuri legate de interesele tale chiar dacă acestea conțin un amestec ciudat de subiecte.

Ca vindecător / vindecătoare, trebuie să ai mare grijă de tine însuți / însăți din punct de vedere fizic și emoțional pentru a putea face față imensei cereri de energie necesare pentru a vindeca pe alții. Urmează-ți călăuzirea intuitivă în ceea ce privește alimentația, activitatea fizică și stilul de viață și stabilește limite sănătoase față de ceilalți oameni. Amintește-ți că marii vindecători știu când trebuie să se odihnească și de asemenea cum să echilibreze dăruirea și primirea. Practicând tu însuți / însăți un mod de viață sănătos devii un model inspirator și îți asiguri longevitatea în activitatea de vindecător.