Mesajul Zilei de 6 mai 2023 – DACĂ DOREŞTI SĂ-ŢI ÎMPLINEŞTI VISELE…

Luna Plină în semnul Taurului

Uneori ai nevoie de puţină magie în viaţa ta, alteori ai nevoie doar de pragmatism sau trebuie să combini aceste două atitudini. Cartea de faţă îţi sugerează că aceasta este etapa în care te afli acum. Cu alte cuvinte, este necesar să aplici legile atracţiei pentru a atrage în viaţa ta ceea ce-ţi doreşti (prin imaginarea respectivei situaţii, aşteptarea şi întâmpinarea ei cu bucurie) dar este la fel de necesar să echilibrezi această atitudine pasivă prin luarea unor măsuri cât se poate de concrete pentru a avansa către obiectivele tale. Nu este suficient să speri să ajungi pe Lună fără să faci nimic în această direcţie. Este important să îţi faci o listă punctuală cu tot ce poţi face pentru a-ţi vedea visele transpuse în practică. Dacă i-ai pus oracolului o întrebare legată de bani, această carte îţi indică o schimbare a situaţiei tale financiare în funcţie de acţiunile tale din trecut, dar şi de ceea ce speri să atragi în viaţa ta.

O afirmaţie prin care te poţi pune la unison cu mesajul Lunii:

Notez în scris 10 aspecte pe care le consider pozitive (chiar minunate) în ceea ce mă priveşte.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:

* Situaţia ta curentă ar putea fi explicată de lenea în care te-ai complăcut până acum. Dacă acesta este cazul, scutură-te de ea şi acceptă-ţi responsabilitatea!

* Nu este suficient să urmăreşti banii. În această perioadă trebuie să-ţi urmăreşti visele.

* Gelozia şi invidia reprezintă energii negative, deci atrag lucruri neplăcute în viaţa ta.

* Trebuie să faci mai multe exeriţii fizice.

Ce te învaţă această carte

Luna Plină în semnul Taurului marchează un moment în care trebuie să revii cu picioarele pe pământ, să te ancorezi ferm în acesta şi să-ţi rezolvi potenţialele  sentimente negative şi să găseşti o stare de echilibru între pasiune şi excese. În perioada Lunii Pline în Taur pot apărea probleme cu banii, dar poţi considera această carte ca fiind un semn că trebuie să fii mai atent cu banii pe care îi ai astfel încât să nu cazi pradă risipei.