Mesajul Zilei de 6 martie 2023 – SIRENA LIBELULĂ

SIRENA LIBELULĂ VORBEȘTE: Fără să faci niciun efort, vei primi niște vești bune sub forma unui mesaj, absolut din senin. Este o atingere a magicului în acest lucru și de îndată ce acest mesaj va sosi te vei simți strălucind de bucurie, fericire, sănătate și satisfacția unui mare noroc. Este ceva ce vine spre tine prin intermediul unui partener magic al libelulei, ca mine, deci atunci când mă vezi știi că în curând vin și veștile bune, de departe. De asemenea trebuie să știi că aceste vești conțin strălucire, culorile curcubeului, care aduc bucurie nu doar ție ci și multor altora. Aceasta este o schimbare plină de binecuvânntări pe care le simți ca pur noroc dar, din nou, amintește-ți că tu, cumva, ai atras-o către tine, schimbând modul tău de a fi. Nou descoperita ta strălucitere și noul tău optimism te-au făcut foarte capabil(ă) să atragi acest mare noroc – care acum te-a găsit!

DESPRE SIRENA LIBELULĂ: Sirena lLibelulă vine să fie cu tine pentru un timp. Ea îți va arpta ce culori și tonuri ale dispozițiilor tale ar fi bine să creezi în tine în acest moment – fiindcă astfel vei putea face o schimbare pe care toți o vor vedea și care te va face să fii foarte atrăgător / atrăgătoare pentru ceva ce va veni la tine ca o surpriză ! Dar acordându-te la această energie a ceea ce vei atrage, înainte să primești efectiv, vei trimite un mesaj Universului iar norocul care căuta o casă va fi atras spre tine. Libelulele nu își lasă binecuvântările celor care nu le prețuiesc – deci ești pe cale să primești o comoară pentru că ele știu că ești un primitor bucuros, strălucitor și frumos!

DIVINAȚIE: Va exista o mostră de noroc frumos, strălucitor ca și cum ar fi aurit, și foarte vibrant. Îți va oferi energie, confirmare și validare și este o binecuvântare din partea Universului. Nu este o răsplată pentru schimbările tale – dar să fii convins(ă) că este direct legat de strădaniile tale de a renunța la judecată, ego și alte sentimente și obiceiuri dăunătoare și ca rezultat și tu vei străluci cu frumusețe. Așteaptă-te să fii găsit(ă) de tot mai multă frumusețe. Vor exista provocări noi de-a lungul drumului, dar magia te înconjoară și câmpul tău auric și forța ta de viață vor fi extrem de capabile să atragă spre tine evenimente, oameni și posibilități minunate, chiar acum. Fii pe fază. Totul se întâmplă minunat! Schimbarea hainelor pe care le porți, a culorilor, și includerea de obiecte sacre care să îți fie plăcute în mediiul tău îți va schimba energia și vei atrage și mai mult.