Mesajul Zilei de 6 martie 2024 – VINE CINEVA NOU

Pe măsură ce sufletul progresează şi evoluează prin existenţa umană, are nevoie de tot mai multe  interacţiuni cu alte suflete pentru a menţine evoluţia în mişcare, tot mai sus şi mai sus. Din această cauză,  intrarea unor suflete noi în viaţa ta nu a fost niciodată mai importantă ca acum.
Cineva nou este pe cale să intre pe orbita ta.  Acesta poate fi începutul unei relaţii romantice. Cineva pe care până acum nu îl/o cunoşteai  te-ar putea lua prin surprindere aducând un nou val de iubire şi bucurie în viaţa ta. Acest mesaj poate reprezenta şi partenerul tău / partenera ta actual(ă) dacă această persoană a străbătut o cale  a creşterii şi evoluţiei şi, pe scurt, a devenit „o persoană nouă” în viaţa ta.
Această carte mai poate prevesti şi o prietenie intimă – aceasta este o relaţie de suflete-perechi care, deşi platonică, poate fi la fel de purtătoare de impact precum o relaţie romantică. Sufletul tău îl/o va recunoaşte imediat ca important(ă), deoarece probabil aţi împărtăşit o viaţă anterioară.
Orice formă ar îmbrăca această nouă relaţie, ceea ce este frumos la această persoană este că drumurile voastre se vor intersecta  în aşa fel încât să scoateţi reciproc în evidenţă ceea ce are fiecare de învăţat de la celălalt, acum. E posibil să fie doar o frumoasă relaţie între cunoştinţe,  dar este posibil şi ca această interacţiune să ajute pe cineva dintre voi – sau pe ambii – să se vindece de provocările trecutului.
Deschide-ţi astăzi inima către oameni noi, fără aşteptări cu privire la rolul pe care aceştia l-ar putea juca în viaţa ta.  Acceptă-i pentru ceea ce sunt şi nu te da înapoi. Pe măsură ce creşti spiritual în această relaţie, s-ar putea să constaţi că şi în tine este „cineva nou”.