Mesajul Zilei de 7 februarie 2022 – VISĂTORUL

Îngerii îți aduc această carte pentru că intri într-o fază nouă și emoționantă a vieții tale. Este important să crezi în tine și în faptul că binevoitorul Univers vrea ca tu să reușești.

Acum este momentul să ai încredere și să fii dedicat(ă) viselor tale! Fă toți pașii necesari pentru a merge înainte, cu toată încrederea.

Ascultă-ți propria ghidare interioară despre cum să îți urmezi visele, dar fii deschis(ă) și la informații din partea altora cu privire la pașii de urmat. S-ar putea să ai nevoie de ghidare suplimentară din partea unui expert înainte să treci la treabă, dar nu lăsa asta să îți stagneze deplasarea înainte. Caută activ înțelegerea de care ai nevoie.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Acte de credință. Soluții creative. Oportunități neașteptate. Afirmă-ți independența. Necesitatea de a aborda provocările cu optimism

Arhanghelul Metatron este supraveghetorul celor care sunt începători pe calea spirituală și al tinerilor care sunt conștienți de spiritualitate. Este un ghid minunat care poate fi invocat pentru a ajuta să depășești stângăciile și să te angajezi deplin în acțiune pentru a avansa în direcția împlinirii viselor tale. Cu ajutorul lui Metatron poți continua să te bucuri și să te minunezi ca un copil în timp ce îți croiești drum prin lume.