Mesajul Zilei de 7 ianuarie 2023 – CREZI ÎN TINE ÎNSUŢI

Această carte îți cere să păstrezi gânduri îți sentimente pozitive despre tine. Dacă este ceva ce vrei sau ce îți trebuie, vizualizează-te reușind în acea privință. Gândește pozitiv despre tine, cu cuvinte ca ”Pot face asta, sunt bun(ă) la asta”. Cu cât crezi mai mult în tine cu atât mai bine vor merge lucrurile.

Dacă te aștepți la succes, vei avea rezultate bune.Dar dacă te temi de eșec nu vei putea savura această experiență. Te poți bucura de viață mult mai mult atunci când crezi în tine. Dacă cineva îți spune că nu vei reuși, imaginează-ți un ”X” mare peste vorbele sale pentru a le anula. Nu lăsa ceea ce spun alții să îți știrbească credința! În schimb acționează într-un fel care să îi facă pe ei să își schimbe părerea când vor vedea ce poți face într-adevăr.

A crede înseamnă a lua decizii de genul ”Da, pot face asta!” Și când decizi în mod clar să o faci și nu doar să încerci abordezi situația cu încredere. Nu contează dacă faci ceva nou. Ceea ce contează este dacă tu crezi că o poți face. De fiecare dată când faci ceva nou înveți și crești. Și îți vei mulțumi ție însuți (însăți) pentru a fi învățat că într-adevăr poți face orice îți propui.