Mesajul Zilei de 7 octombrie 2022 – EGO

Îngerii vor să știi că acea capcană în care te simți prins(ă) nu este reală. Această carte spune că o mulțime din trăirile tale izvorăsc dintr-o anxietate care nu are nicio bază reală. Așa că lasă fricile tale lui Dumnezeu și îngerilor și cere ajutor pentru a adopta o perspectivă mai pozitivă asupra situației.

Această carte mai spune și că ești prea focalizat(ă) pe aspectele materiale ale vieții. Cerurile înțeleg că tu, ca și oricine, ai necesități de ordin fizic. Totuși, atenția pe care o acorzi acumulării de posesiuni este scăpată de sub control. Reevaluează motivele pentru care vrei să obții acele bunuri. Poate încerci să umpli un gol emoțional însă obiectele materiale nu vor reuși niciodată să o facă. Ceea ce îți trebuie cu adevărat este pacea interioară și o cale spirituală.

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:

Refuzul de a înfrunta adevărul sau de asumare a responsabilității în situația prezentă. Dependențe. Tentații. Datorii excesive

Jophiel este arhanghelul care ne ajută să experimentăm emoții plăcute și să avem gânduri frumoase. Cheamă-l pe Jophiel de câte ori ai nevoie de un impuls pozitiv în ceea ce simți față de tine, de lume și de viață.