Mesajul Zilei de 7 septembrie 2023 – REFUGIU

Acesta este un mesaj clar şi puternic pentru tine, să mergi într-un „retreat” (refugiu) cât mai curând posibil. Îngerii tăi păzitori vor să ai linişte şi pace fiindcă trebuie să te odihneşti, să întinereşti şi să te regrupezi. Acest timp la distanţă de toate te va reîmprospăta şi-ţi va încărca bateriile. Vei avea noi revelaţii precum şi răspunsurile pe care le cauţi şi vei dezvolta o mai bună înţelegere despre direcţia în care trebuie să mergi şi următorul pas pe care trebuie să-l faci.

Predă îngerilor tăi această nevoie de refugiu, iar ei vor aranja toate detaliile. Se vor asigura că ai timpul, banii şi susţinerea de care ai nevoie pentru o experienţă minunată. Ai încredere că locaţia pe care ţi-o indică este cea potrivită pentru tine.

Asta este o binecuvântare atât pentru tine cât şi pentru cei dragi ţie, fiindcă te va ajuta să fii mai fericit(ă) şi mai sănătos / sănătoasă. Nu este o dovadă de egoism să ai grijă de tine astfel, ci este o investiţie în starea ta de bine şi un dar pentru familia ta. Du-te fără întârziere într-un astfel de refugiu.