Mesajul Zilei de 8 aprilie 2021 – ADN

ADN
Evoluţie conştientă

ADN-ul uman foloseşte Raportul de Aur pentru a forma unda care roteşte codurile noastre genetice. În interiorul helixului dublu al ADN-ului nostru şi al câmpului energetic uman, fiecare dintre noi are acces la depozitul ascuns al cunoaşterii şi înţelepciunii numit Forţa Luminii Sfinte.

Decodarea acestei informaţii este studiul primar al multor indivizi din ziua de azi, care simt că potenţialul uman şi abilitatea de a ne vindeca atât pe noi cât şi planeta sunt codificate în această matrice în spirală. În prezent cunoaştem cele 2 şiruri şi cei 64 de codoni genetici din ADN-ul nostru. Suntem în procesul de activare a codurilor care ne vor ajuta în trecerea de la realitatea tridimensională la cea cvadridimensională, fapt ce reprezintă cursul pe care evoluţia îl urmează. Ne activăm 3 secvenţe adiţionale ale ADN-ului care, incluzându-le şi pe cele 2 prezente, ne vor permite accesul la ceea ce în acest moment considerăm a fi posibilităţi nelimitate.

Sentimentele de dragoste şi compasiune influenţează armonia inimii, iar accelerarea acestora ne modifică ADN-ul. De fiecare dată când acţionaţi din inimă, mai degrabă decât din frică, contribuiţi la evoluţia umanităţii şi la vindecarea Mamei Pământ. Deschideţi-vă inima acelei realităţi în care dragostea este răspunsul!

ASPECT INVERSAT: Aţi trecut printr-o pierdere pe care o resimţiţi ca o rană deschisă. V-aţi închis inima şi găsiţi puţină bucurie în viaţă. Urmaţi rotirea perfectă a formei ADN-ului până la locul durerii voastre şi examinaţi-o dintr-o perspectivă nouă. Există un nod care împiedică creşterea şi bucuria. Desfaceţi acel mod şi reintraţi în ciclul pozitiv al evoluţiei conştiente.