Mesajul Zilei de 8 aprilie 2022 – UNIUNEA SACRĂ

Pasiune şi spirit

Această carte explorează modul în care dragostea creşte, se împleteşte şi devine o uniune holistică. La fel cum se întâmplă pe caduceu, care simbolizează vindecarea, doi trandafiri se înlănţuie cu tulpinile şi cu bobocii nuferilor pentru a crea o înflorire a iubirii pământeşti. Spiralele aurii formează o fântână din care îndrăgostiţii beau nectarul pasiunii şi al spiritului.

Găsirea şi menţinerea relaţiilor este unul dintre cele mai dificile dar şi mai recompensatoare aspecte ale experienţei umane. Unii sunt norocoşi. Ei găsesc partenerii perfecţi devreme şi îşi construiesc vieţi pline de bucurie şi împlinire, exact aşa cum este descris în basme. Pentru alţii, cântarea iubirii şi a situaţiilor romantice este o călătorie alunecoasă şi chiar dureroasă.

Această carte vă îndeamnă să vă examinaţi îndeaproape ceea ce vă doriţi de la persoana pe care aţi ales-o sau pe care o căutaţi pentru a vă deveni partener de viaţă. Este această relaţie dictată numai de pasiune ? Oricât de dulce şi de incitant ar fi acest lucru, pasiunea singură nu poate susţine dragostea de-a lungul timpului. Doar atunci când împărţiţi pasiunea şi în Spirit veţi găsi calea unei relaţii de durată. Dacă aceasta este căutarea voastră, atunci consultaţi inteligenţa inimii voastre şi cu ajutorul intenţiei veţi atrage acea uniune sacră în viaţa voastră.

 ASPECT INVERSAT:

Aţi uitat sacralitatea acestei relaţii. Pasiunea face ca lucrurile să fie confuze şi favorizează o lipsă de comunicare ce nu este necesară, dar şi durere. Fiţi clari atunci când vine vorba de intenţiile voastre şi revendicaţi sacralitatea acestei uniuni.