Mesajul Zilei de 8 decembrie 2022 – TRECEREA DINCOLO

Tranziţie

Geometria acestei cărţi se extinde dincolo de Floarea Vieţii şi reprezintă comunicarea de dincolo. Când vă aflaţi la răscrucea dintre dimensiuni înfruntaţi-vă viitorul cu curaj ştiind că nu sunteţi singuri, că aveţi întotdeauna acces la ghidare şi la susţinere Tot ceea ce trebuie să faceţi este să cereţi.

Tranziţia care are loc în acest moment în viaţa voastră îi va afecta în mod intim pe cei aflaţi în jur şi va determina direcţia pe care o va lua viaţa voastră. Se poate să nu vă stea în fire să cereţi ajutor, însă aceasta este cea mai potrivită acţiune în acest moment. Nu este momentul să mergeţi singuri.

S-ar putea să solicitaţi ajutorul din partea unui consilier profesionist sau a unui învăţător. Puteţi alege între consultarea ghizilor voştri personali şi a îngerilor sau căutarea ajutorului din partea Sinelui vostru Superior. Aspectul important legat de alegerea acestei cărţi este acceptarea faptului că există momente când fiecare dintre noi are nevoie de sprijin pentru a se putea descurca prin încercările inevitabile şi prin tranziţiile acestei vieţi.

 ASPECT INVERSAT:

Inversată, această carte indică faptul că în viaţa voastră se termină ceva. Poate fi sfârşitul unei relaţii, unei slujbe sau unei etape din viaţa voastră. Situaţia voastră poate fi chiar serioasă în măsura în care ştiţi că voi înşivă sau o persoană iubită este pe punctul de a face tranziţia către dincolo. Oferiţi dragostea care va face călătoria mai uşoară şi acceptaţi faptul că un eveniment, chiar dacă este vorba de moarte, nu este un sfârşit, ci înseamnă mutarea într-o altă dimensiune a fiinţei.