Mesajul Zilei de 8 decembrie 2023 – ENEAGON

Îndeplinire

Eneagonul descrie geometria cu nouă laturi. Provenind de la cel mai mare număr cu o singură cifră, este o graniţă. 9 este trinitatea trinităţilor. Reprezintă perfecţiunea, echilibrul şi ordinea. Este suprema extensie, realizare şi îndeplinire.

Această carte reprezintă finalizarea unui ciclu din viaţa voastră. Aţi investit multă energie şi aţi realizat multe în timpul acestei faze. Evenimentele şi relaţiile v-au ajutat să creşteţi şi să vă definiţi pe voi înşivă, oferind vieţii voastre însemnătate şi vibraţie. Nu este nevoie de tristeţe sau de regrete, deoarece aţi dat tot ce aţi putut şi aţi pus la bătaie tot ce aveaţi mai bun.

Acum vă aflaţi la poarta a ceva complet nou. Binecuvântaţi perioada trecută, care acum s-a încheiat şi fiţi pregătiţi pentru următoarea mare aventură din viaţa voastră. Vizualizaţi-vă deja în acest loc nou, haideţi să-i spunem al şaptelea cer! Este un loc al creşterii şi al celei mai mari bucurii. Bucuraţi-vă de tot ceea ce este pe cale să se întâmple.

 ASPECT INVERSAT:

Vă agăţaţi de ceva care deja a trecut. Se poate să fie vorba despre o relaţie amoroasă, de o slujbă, sau poate copiii voştri şi-au luat zborul. Sunteţi prinşi în dorinţa unui ceva ce s-a încheiat şi suferiţi din cauza refuzului de a da drumul lucrurilor. Găsiţi cu blândeţe moduri de a vă hrăni şi căutaţi noi interese şi relaţii. Înţelegeţi că fiecare lucru are un timp potrivit şi un anotimp, puterea voastră stă în abilitatea de a vă vindeca după  o pierdere şi a merge mai departe.