Mesajul Zilei de 8 iulie 2021 – MIRACOLUL RUGACIUNII

SEMNFICAȚIE GENERALĂ: Îngerii vor să știi că rugăciunile pe care le-ai trimis în Ceruri au fost auzite. Ei te încurajează nu să ceri ajutor ci să îl accepți. Ei trimit câte un răspuns la fiecare rugăciune pe care tu o trimiți spre ei și te încurajează să-ți umpli rugăciunile de gânduri pline de iubire și recunoștință. În loc să ceri lucruri specifice, mulțumește mai bine îngerilor pentru că te ghidează spre cel mai bun rezultat spre binele tău suprem.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Poate că simți că rugăciunile tale nu au fost auzite dar acest lucru nu este adevărat. Îngerii tăi îți cer să îți schimbi percepțiile și să înțelegi că rugăciunile nu sunt despre speranța că viitorul îți va aduce răspunsul, ci despre a ști cu certitudine că acest răspuns vine spre tine acum, în momentul prezent. Arhanghelul Sandalfon se apropie de tine în acest moment tocmai pentru a te ajuta să formulezi aceste rugăciuni spre Ceruri într-un mod pozitiv și plin de iubire pentru a putea primi cel mai bun ajutor. Roagă-te și ai încredere – îngerii aud întotdeauna.

ARHANGHELUL SANDALFON este maestrul cântecului și totodată Arhanghelul care livrează rugăciunile noastre în Ceruri. El este poștașul angelic care se asigură că gândurile, rugăciunile și intențiile noastre pozitive sunt primite de divinitate. El are o aură de culoarea cuprului și este fratele geamăn al lui Metatron. El are puternica abilitate de a ne ajuta să ne conectăm cu Dumnezeu și cu îngerii într-un mod stabil și bine direcționat pentru că el a avut cândva o viață ca om. Știa atât de multe încât atunci când a sosit timpul să plece a ascensionat direct în Ceruri și a fost transformat în Arhanghel. Ești binecuvântat(ă) să primești ghidarea lui.