Mesajul Zilei de 8 mai 2021 – REGENERARE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Renaștere, a doua șansă, noi oportunități

MESAJUL ORACOLULUI: A doua șansă este acum disponibilă pentru tine. Oportunitățile pe care le-ai crezut moarte învie acum într-o formă mai puternică și mai autentică. Orice ai perceput ca eșec sau pierdere este acum înlocuit de ceva mai bun și mai puternic care crește în același loc. Renașterea este asigurată. Pășește în noua ta viață. Destinul se împlinește în moduri minunate.
MESAJ PE RELAȚII: Lumea se bazează pe conexiuni și relații. Indiferent ce pierderi ai avut în trecut sau acum, moartea și sfârșitul sunt numai iluzii. Există viață după moarte, iubire după pierdere, iar în acest moment tu radiezi energia regeneratoare a forței vieții care te face irezistibil(ă) iubirii sub toate formele. Acum este momentul când vei vedea dovezi ale acestei renașteri. Poți simți? Iubirea se ridică să te salute.
MESAJ PE PROSPERITATE. Ce se întâmplă când pare că ai eșuat în ceva? Vezi frumusețea lecției? Înțelegerea care derivă din dificultate este ca o sămânță care doarme pentru o vreme. Apoi, de îndată ce germinează în subconștientul tău, forțează pentru a intra în conștiința ta. Și devine evident că ești un nou tu, la un nou început. O formă și versiune mai puternică a ceea ce ai început să plantezi în grădina imaginației tale a ieșit la suprafață. Ești gata să culegi succesul. Noi oportunități – mult mai bune decât cele dinainte – apar ca daruri de la zei. Acum este unul dintre acele momente când din aparența de pierdere și eșec izvorăște o abundență remarcabilă. Nu locui în trecut, pentru că acum experimentezi cu adevărat o renaștere.
MESAJ DE PROTECȚIE: Sfârșiturile vin sub diferite forme și acum este timpul să încetezi să te mai agăți de ceea ce trebuie să ia sfârșit…. astfel ca altceva, și mai bun, să îi ia locul. Ciclurile naturii includ boală, degenerare, moarte – și regenerare. Lasă să moară tot ce nu funcționează în viața ta. Nu este nevoie să te încrâncenezi sau să jelești. Oricare ar fi căutările tale, eliberează-te. Ești pe punctul de a renaște.