Mesajul Zilei de 8 martie 2022 – COLABORATOR SAU MANAGER

Este timpul să devii serios / serioasă în legătură cu misiunea ta de mesager şi pentru asta  ai nevoie de ajutorul unor profesionişti. Se pare că ai fost timid(ă) la a-ţi prezenta munca în public. Un colaborator sau un manager ar putea depăşi această frică pentru tine, pentru că el sau ea va pune în evidenţă darurile tale creative pentru întreaga lume. Această persoană îţi va oferi şi sfaturi care te vor ajuta să îţi şlefuieşti opera astfel încât să ai şi mai mult succes.

Dă-I lui Dumnezeu posibilele tale frici legate de critici sau „eşec” şi astfel te vei elibera de orice  perfecţionism care îţi ţine opera ascunsă de ochii lumii. Aminteşte-ţi că nu încerci să le faci pe plac tuturor, ci doar celor care rezonează cu mesajul tău. Singura modalitate prin care ceilalţi vor primi binecuvântările muncii tale e să o faci publică. Un colaborator sau un manager se plăteşte singur, deoarece este mai bine să achiţi un procent din anumite vânzări decât niciun procent din nicio vânzare.

Poţi găsi nume de colaboratori sau manageri printr-o simplă căutare pe internet, prin citirea secţiunilor de Mulţumiri din cărţile tale preferate, prin solicitarea de referinţe de la mentorii tăi sau prin intermediul grupului tău de scriitori sau al profesorului de artă.