Mesajul Zilei de 8 martie 2023 – MAMĂ

Răspunsul la întrebarea ta implică ideea de „mamă”. Mama Maria (Maica Domnului) e cu tine şi te ajută cu tulburările emoţionale legate de propria ta mamă precum durere, furie sau îngrijorare. Ea te poate ajuta în vindecarea tiparelor vechi care există între voi. Iar după ce faci asta, vei constata că viaţa ta se va îmbunătăţi în multe zone.

De exemplu, vindecarea problemelor cu mama implică îmbunătăţirea relaţiilor cu alte femei, mai ales cu cele puternice sau aflate în poziţii de autoritate. Te ajută să fii mai deschis(ă) să primeşti deoarece energia feminină este receptivă. Dacă eşti femeie, reconcilierea problemelor legate de mamă îţi poate creşte nivelul iubirii de sine şi al stimei de sine.

Acesta poate fi şi un mesaj despre tine ca mamă sau persoană care are grijă de copii. Mama Maria vrea să te ajute în această zonă a vieţii tale. Ea va alina orice sentiment de vinovăţie sau stres care poate interfera  cu bucuria de a fi părinte. Dacă îţi place să ajuţi copiii în general, cere-i Mamei Maria o misiune divină. Ea are atât de multă iubire pentru copii, încât ajută cu drag pe toţi cei care au grijă de aceştia, astfel ca ei să fie cât mai bine pregătiţi, din toate punctele de vedere, să aibă grijă de cei mici.