Mesajul Zilei de 8 noiembrie 2022 – PUTERE

Ai o mare putere şi compasiune!  Bunătatea şi înţelegerea pe care le oferi celorlalţi sunt un dar binecuvântat. Totuşi, e la fel de important să-ţi oferi blândeţe ţie însuţi / însăţi. Ai putea vedea în tine aspecte care creează griji sau nerăbdare. Dar orice persoană este un copil al lui Dumnezeu. Echilibrând toate aspectele tale cu iubire şi milă vei reuşi să arăţi aceleaşi calităţi oamenilor din jurul tău.

Eşti mult mai puternic(ă) decât crezi  Situaţia în care te găseşti necesită o abordare foarte blândă şi sensibilă. Arhanghelul Ariel te poate ajuta să rămâi puternic(ă) în faţa oricărei provocări.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Încredere în sine. Răbdare. Autocontrol. Iertare. Putere interioară. Influenţă prin bunătate.

Arhanghelul Ariel este îngerul cunoscut pentru faptul că protejează animalele, mediul înconjurător, precum şi pe cei care caută să salveze lumea noastră. Numele său înseamnă „leoaica lui Dumnezeu” şi ea poate inspira un mare curaj în inimile celor care o cheamă în ajutor. Arhanghelul Ariel mai este cunoscut şi ca îngerul manifestării lucrurilor esenţiale vieţii de zi cu zi. Cheamă-l pe Arhanghelul Ariel dacă te simţi nesigur(ă) sau experimentezi o scădere a încrederii în sine, iar acesta te va ajuta să reintri în contact cu puterea ta interioară.