Mesajul Zilei de 8 octombrie 2021 – ARHANGHELUL RAFAEL

Rugăciunile tale de vindecare (pentru tine sau pentru alții) au fost auzite și au primit răspuns de la Arhanghelul Rafael, supremul vindecător din tărâmul îngerilor. Rafael (al cărui nume înseamnă ”Dumnezeu vindecă”) îți dă călăuzire și idei despre sănătatea ta, așa că asigură-te că îți urmezi orice impulsuri intuitive de a face exerciții fizice, de a mânca sănătos, de a renunța la fumat și băut, etc. Rafal te poate ajuta să reduci și să elimini poftele nesănătoase, dacă îi ceri. De asemenea el îți va mări motivația de a face exerciții fizice.
Dacă te simți chemat(ă) să ajuți în privința sănătății altora (persoane iubite, clienți și/sau animale) roagă-l pe Rafael să îți ghideze acțiunile și cuvintele. Rafael va trimite energia vindecătoare a lui Dumnezeu la tine astfel ca să fii un canal pentru lumina și iubirea divină. Rafael este fericit să te călăuzească spre școlarizare în domeniul vindecării, dacă îi ceri.

PAȘI DE URMAT
Energia vindecătoare a Arhanghelului Rafael este de culoare verde smarald. Vizualizează lumina verde smarald înconjurând pe oricine care are nevoie de sprijin pentru vindecare. Chiar dacă nu poți vedea clar această lumină verde, să știi că ai invocat cu succes puterea ei vindecătoare.