Mesajul Zilei de 8 octombrie 2022 – REGINA UMBRELOR

ALIAT: Regina Umbrelor îți spune că prea multe detalii ascunse în spatele împrejurărilor tale te împiedică să te miști repede acum. Ea a venit cu un felinar ca să te ajute aruncând lumină peste ceea ce este ascuns în situația ta. Acum trebuie să aștepți până când mai mult va fi dezvăluit.
Poate că îți lipsește claritatea și cunoașterea despre felul cum trebuie să procedezi în privința cererii tale. Este timpul să te informezi mai mult cu privire la intenția ta și apoi să pui această informație să lucreze pentru tine. Regina Umbrelor îți cere să sapi în adânc ca să câștigi putere și să rogi pe cineva ”în cunoștință de cauză” să arunce lumină asupra împrejurărilor tale. Ea promite să îți trimită acea persoană. Fii atent(ă) să nu te miști prea repede în întuneric, deoarece este posibil să te împiedici și să cazi și să fii nevoit(ă) să o iei de la capăt.

PROVOCARE: Regina Umbrelor îți cere să tratezi cele mai intime defecte de caracter ale tale cu compasiune, pentru că acum este timpul să scoți la lumină eul rănit și agendele ascunse. Vezi rezultatele tangibile ale acestor aspecte ale naturii tale care a evoluat ca răspuns la dificultățile din viața ta: ele au fost o metodă de a te ajuta să supraviețuiești.
Poate că ai căzut pradă nesiguranței mascate ca elitism și aroganță, crezând că tu știi cel mai bine, tendinței de a te compara cu alții sau celei de a te teme și autosabota. Poate că ai fost învățat(ă) că modul de a obține ceea ce vrei este prin manipularea altora, în loc să fii direct(ă). Regina Umbrelor îți reamintește că manipularea, sub orice formă, nu este nici pe departe cea mai bună metodă de a obține ceea ce vrei. O altă semnificație posibilă ar fi aceea că te lași afectat(ă) de eul rănit al altcuiva. Poate că TU ești cel/cea manipulat(ă).
Oricum ar fi, e cazul să îți faci fără teamă un inventar personal și să vezi ce rol joci în dramele și potențialele dezastre din viața ta. Când ajungi într-un spațiu de umilință, iertare și har, atunci poți merge mai departe și păși în Lumină. Este o mare valoare și putere în a-ți înfrunta propria umbră, în regatul Reginei Umbrelor.