Mesajul Zilei de 8 septembrie 2021 – PURIFICAREA ŞI SUBLIMAREA

Arhanghelul Zadakiel (Zadkiel) ne ajută să ne clarificăm și să ne purificăm relațiile pe care le avem cu ceilalți inclusiv relațiile chinuitoare de cuplu și ne inspiră cum să rămânem în stare de armonie deplină cu Voia lui Dumnezeu. În anumite texte ezoterice se specifică faptul că arhanghelul Zadkiel face să se reverse în universul nostru lăuntric mai ales atunci când suntem încercați spiritual energia subtilă a Mărinimiei, Compasiunii și Bunăvoinței Divine.

Arhanghelul Zadkiel este asociat în mod tainic cu puterea universală de a transforma ceea ce este inferior în aspecte pure, superioare, prin intermediul unor procese tainice de alchimie lăuntrică ce implică totodată transmutația în energie a potențialităților umane, fenomen ce este însoțit de sublimarea și direcționarea în etajele superioare ale ființei a energiilor subtile rezultante

Arhanghelul Zadkiel ne ajută, atunci când îl invocăm în universul nostru lăuntric, să ne alchimizăm aproape ca prin farmec tendințele sau impulsurile inferioare prin intermediul transmutării și dinamizării din ce în ce mai ample în ființa noastră a anumitor energii subtile binefăcătoare care apoi pot fi amestecate cu energiile subtile ale Iertării Divine, ale Bunăvoinței Divine și ale Compasiunii Divine.

În felul acesta, arhanghelul Zadkiel ne învață prin intermediul unor exemplificări lăuntrice uimitoare cum putem să ne desăvârșim din punct de vedere spiritual și cum ne putem anihila și transcende anumite acumulări karmice nefaste asumându-ne apoi într-un alt mod acele trăiri datorită faptului că arhanghelul Zadkiel ne impulsionează și ne învață cum să ne dăruim total și necondiționat Voinței lui Dumnezeu.

Împreună cu Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Zadkiel ajută la vindecarea uneori miraculoasă a suferințelor mai ales a celor care apar în sfera noastră emoțională și atunci când îi invocăm pe amândoi cu o mare credință în universul nostru lăuntric ei fac posibilă eliminarea ca prin farmec a energiilor nefaste rele precum și a influențelor demoniace care în anumite situații ne afectează atât din punct de vedere trupesc, cât și psihomental.

SFATURI POSIBILE

* Indiferent de situație sau de genul de relație care te preocupă rezolvarea ei constă în manifestarea Mărinimiei, Compasiunii, a Bunăvoinței Divine. Dacă ceilalți nu le manifestă, fă-o tu. Este salvator. Alege să te vindeci astfel pe tine și pe cei implicați. Alege Binele Divin orice ar fi. Zadkiel te susține.

* Situația dată necesită o abordare superioară, spirituală, plină de înțelepciune. Totodată este important să manifești energia sublimă a Iertării, Compasiunii și Bunăvoinței Divine. Este necesară ridicarea energiilor pe nivelul ulterior, ultim, al ființei numit ”sălașul lui Dumnezeu” – sahasrara (în esoterismul hindus). Aceasta îți va da o perspectivă total nouă. Ai încredere în ea. Aceasta este cheia, de la acest nivel trebuie luate toate deciziile. Zadkiel este acum lângă tine și este gata să te însoțească în această aventură a transformării.

* Ai acum oportunitatea de a elimina din ființa ta tendințelr și influențele nefaste care se opun evoluției tale spirituale. Aceasta îți va aduce vindecarea de care sufletul tău avea atâta nevoie. Zadkiel poate să te și ajute în acest demers și este gata să o facă. Apelează-l cu iubire, încrede-te în el și mulțumește-i cu anticipație pentru ajutorul divin acordat!