Mesajul Zilei de 9 aprilie 2021 – LUCRUL CU CORPUL

Ai extras această carte ca o încurajare să te îndrepţi către lucrul cu corpul ca modalitate de a te vindeca pe tine şi pe ceilalţi. Primirea şi oferirea de masaje sau alte forme de îngrijire fizică este în centrul scopului vieţii tale. Pare că ai „mâini vindecătoare” şi că eşti atras(ă) în mod natural de arte de vindecare, de ceva vreme. Această carte este o confirmare a fatpului că aceasta este o cale împlinitoare pe care poţi să mergi.

Provocarea pentru tine este să ai grijă excelentă de corpul tău pe când găseşti şi căi de a avea grijă de alţii. În mod natural eşti un dăruitor, iar acest lucru include şi transmiterea de energie către cei dragi şi către clienţii tăi. Fii sigur(ă) că te incluzi şi pe tine în acest amestec şi că îţi acorzi timp să faci exerciţii fizice, masaje dar şi să primeşti tratamente la rândul tău.
Eşti încurajat(ă) să urmezi cursuri care oglindesc interesele tale naturale faţă de diferite modalităţi de vindecare. O abordare eclectică a lucrului cu corpul te va asigura că aceste interese rămân curate şi la un nivel înalt