Mesajul Zilei de 9 decembrie 2021 – GRĂDINA PUIULUI DE DRAGON

GRĂDINA PUIULUI DE DRAGON VORBEȘTE:
Într-o lume nouă vom trăi împreună – zânele, ca mine care îți vorbesc acum, Animalele care se adună în preajma noului-născut în peștera magică – și voi, Copiii Noului Pământ. Această peșteră este un pântec, templul natural sacru al Marii Zeițe și Marelui Zeu și în acest loc noi avem grijă de nou-născuții cei magici și suntem martori la întoarcerea Dragonilor. Tot ceea ce ne temeam că s-a pierdut din lume se întoarce, tot ce credeam că este imposibil de sperat pentru o altă zi s-a întors la noi. Întreaga lume cântă și iubește pentru că are loc renașterea magicului. Nu putem trăi fără magie. Nu putem trăi fără dragoni, fără copaci, fără animale, fără zâne și fără oamenii care trăiesc cumva toți împreună. Acum dragonii ne-au încredințat copiii lor, iar noi știm că și lumea poate renaște. Prin aceste vremuri de greutăți prin care ai trecut, și tu ca și întreaga planetă, toate creaturile au renăscut. Ne bucurăm de această mare binecuvântare! Ei s-au întors la noi! Ne cântăm bucuria lumii întregi și vei simți și tu bucuria Gaiei, vei auzi clopotele sunând la fiecare naștere și vei ști că trăim din nou în vremuri de legendă.

DESPRE GRĂDINA PUIULUI DE DRAGON
Pui de Dragon este zâna care are grijă de dragonii nou-născuți care sunt din nou încredințați lumii. Grădina ei este creșa lor, locul lor sigur, unde întâlnesc pentru prima oară natura, florile, albinele, fluturii, schimbătorii de formă, zânele, animalele și acum… și pe voi. Bebelușii dragoni sunt extrem de rari și de prețioși. Timp de multă vreme ei nu au fost încredințați acestei lumi și s-au mișcat între lumi, bătrânii lor se uită așteptând să vadă când vom renaște și noi – pentru că numai după ce ne vom fi distrus și vom fi aflat că nu aceasta este calea și ne vom fi tras înapoi de la marginea prăpastiei distrugerii, cei mici ne vor fi dați ca un semn că vom fi schimbat ceea ce ar fi fost soarta noastră colectivă.
Nu vom mai măcelări pădurile, locurile de adăpost ale zânelor magice. Nu îi vom mai chinui pe cei ce pot vorbi cu cei din tărâmurile Verii Veșnice sau care văd formele sufletelor deasupra lor. Nu îi vom mai obliga pe ceilalți să creadă că există o cale unică spre Sursă. Am fost pe marginea prăpastiei, ne-am tras înapoi, ne-au crescut aripi și am ales să zburăm.
Animalele vor fi îngrijite și respectate ca semeni ai noștri. Iar voi, care acum întâlniți dragonii în forma lor cea mai delicată, veți fi puternici și tari dar niciodată nu veți mai fi un pericol pentru tot ceea ce există. Sunteți dovada frumuseții acestei lumi, a valorii ei, și veți onora viața în toare formele ei, în lumea renăscută.

DIVINAȚIE:
Ți-ai revendicat locul în lume, renăscut(ă) și delicat(ă), și totuși puternic(ă) și onorabil(ă). Bătrânii simt că tu reprezinți posibilitățile umanității și ai învățat lecțiile celor schimbători, ale schimbătorilor de formă, că ai înțeles că, în timp ce tu renaști, adevărul este că lumea însăși renaște. Acum trebuie să schimbi focalizarea de pe Eu singur pe Noi, pe legătura dintre tot ce există. Nu te vei pierde pe tine însuți / însăți așa cum te-ai temut cândva. Acum trebuie să știi că viitorul lumii s-a schimbat, momentul pe care l-ai așteptat este acum iar tu trebuie să alegi ceva mai mare decât tine însuți / însăți alături de care să mergi de acum, ceva transcendent. Trebuie să muți focusul de pe vechiul sine, pentru că acela s-a dezintegrat și a murit, iar acum ești aici, nou(ă). Dacă îți muți focusul de pe vechiul eu și toate miile de griji și plângeri la care poți renunța dacă îți propui, vei fi de folos. Vei face lucruri bune. Se va avea grijă de tine. Nu va mai fi nevoie să îți faci griji ci doar să trăiești bine, în bunătate, și servind scopuri mai înalte.
Când vei alege să faci asta, ceva miraculos se va întâmpla. Oamenii și ființele vechii lumi se vor dizolva iar în noua ta lume va fi fericire, beatitudine și o uimitoare mulțumire.
Acum suntem liberi.