Mesajul Zilei de 9 decembrie 2022 – SENSIBILITATE

Această carte vine la tine deoarece mediul de lucru aferent carierei tale actuale este prea dur pentru sufletul și trupul tău care sunt din ce în ce mai sensibile. Este timpul să înfrunți acest fapt și să faci schimbările corespunzătoare. Uneori este posibil să vindeci un mediu de lucru dacă ai colaborarea altora. Și este posibil de asemenea să inspiri și alți colegi prin atitudinea ta optimistă și dispoziția veselă.

Interesele și gusturile tale s-au schimbat recent și ceea ce te-a interesat cândva nu te mai atrage acum. De asemenea ești mai sensibil(ă) la energiile oamenilor cu care îți petreci timpul și ale locurilor pe care le frecventezi. Ai nevoie de un mediu de lucru blând, cu colegi care te susțin și cu un mod cooperant de a aborda treburile. De asemenea ai nevoie de o carieră în care te simți bine, care simți că dă semnificație vieții tale.

Totuși, este mult mai probabil că această carte anunță o schimbare a locului de muncă, într-o direcție în care să fii sigur(ă) că ești înconjurat(ă) de colegi și clienți sensibili și blânzi. Fii deschis(ă) la beneficiile pe care ți le aduce o astfel de schimbare chiar dacă trebuie să renunți la anumite avantaje materiale pentru a face tranziția. Îngerii te asigură că fericirea ta personală este cea mai mare investiție de care beneficiază toată lumea.