Mesajul Zilei de 9 ianuarie 2021 – LUNA (Arhanghelul Haniel)

Oricine are în viața sa momente în care se teme sau se simte nesigur(ă). Uneori aceste frici se bazează pe factori externi, care se pot vedea, iar alteori îngrijorarea provine din preocupări iraționale sau ireale. În ambele cazuri este important să mergi în interiorul tău și să îți asculți intuiția cu privire la ce ai de făcut mai departe. Întreabă-ți propriul eu cu privire la sursa anxietății tale și ai încredere în călăuzirea pe care o primești.

Îngerii ți-au trimis această carte deoarece acesta este un moment de intuiție puternică și de abilități psihice. Totuși, cele mai mari revelații vor fi despre tine. Îmbrățișează această perioadă de autocunoaștere pentru a trece peste blocajele din trecut care te-au tras înapoi. Trezește adevărurile despre tine, pe care le-ai ținut ascunse, și vezi lumina ta strălucitoare.
SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Acordă atenție viselor tale. Evenimente nevăzute care te afectează. Iluzii.

Arhanghelul Haniel a fost asociat cu luna plină, intuiția și clarviziunea. Cheamă-l în ajutor pentru a-ți dezvolta și urma darurile spirituale și pentru a avea încredere în călăuzirea divină.