Mesajul Zilei de 9 iulie 2021 – EGO

Fericirea se poate dovedi elzuzivă dacă nu îţi sunt clare propriile priorităţi, motivaţii şi comportamente. Dacă îţi acorzi timp de auto-reflecţie vei avea opirtunitatea de a experimenta epifanii personale şi de a practica iertarea de sine. Vezi adevărul despre cine eşti. Eliberează acele aspecte care nu îţi mai servesc. Debarasează-te de vinovăţie, frică şi învinovăţire. Ai compasiune faţă de tine însuţi / însăţi. Uită-te în oglindă şi spune-ţi: „Te iubesc pentru că eşti divin de perfect(ă) în acest moment”

Detoxifiază-te de alimente, substanţe sau persoane dăunătoare. Confruntă-ţi fricile şi eliberează-te de orice limitări sau capcane auto-impuse. Dă-ţi voie să fii liber(ă)!

Prietenele noastre zânele din imagine se află în faţa unui foc beltan celtic tradiţional, o ceremonie sacră a primăverii, pentru a elibera vechiul – adică vinovăţia, frica, învinovăţirea şi alte producţii ale ego-ului – şi a întâmpina noul.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Stabileşte care sunt cauzele şi care sunt simptomele. Dai prea multă importanţă lucrurilor materiale. Eşti prins(ă) în frici şi griji. Dependenţe.