Mesajul Zilei de 9 iulie 2023 – FĂ CURĂŢENIE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: A ajunge la miezul unei situații, eliberarea de o povară, curățarea casei, renunțarea la ceea ce nu mai este de folos

MESAJUL ORACOLULUI: Te-ai simțit vreodată atât de copleșit(ă) de balast emoțional încât să nu poți gândi clar? Oare ești și înconjurat(ă) de o aglomerare fizică de lucruri la tine acasă? Prea multă muncă? Ești depășit(ă)? E timpul să faci curățenie! Orice lucru care nu e la locul lui te obosește. Orice resentiment nerezolvat, orice comparație cu alții care te face să simți o senzație de lipsă, ocupă spațiu energetic. Orice factură neplătită se adună la sentimentul inutil de a fi copleșit(ă). Acum este timpul să te eliberezi curățând casa în sens energetic. Pur și simplu fă-o! Fă loc miracolelor care stau la rând pentru tine.

MESAJ PE RELAȚII: E timpul să împrospătezi aerul, să privești cum se văd lucrurile de pe partea ta a străzii și să spui ce ai în minte. Renunță la lucrurile vechi astfel ca o briză proaspătă să poată aduce o nouă energie. Este momentul perfect să faci un inventar al dinamicii tale și să vezi ce este al tău – și ce NU este al tău – pentru a curăța relația. Fiecare aduce cu el un bagaj. Triază bagajul adus de tine și vezi ce nu mai este folositor. Devino nestânjenit(ă) și relația ta va înflori.

MESAJ PE PROSPERITATE: Lucrurile simple ca verificarea poștei, plata facturilor, organizarea programului, a face liste și a fi organizat sunt semnificațiile acestui simbol atunci când e vorba despre muncă. Această carte este un semn că ai putea fi supra-împovărat(ă) și copleșit(ă). Este în regulă să spui NU. Vei prospera chiar mai mult dacă o vei face.

MESAJ DE PROTECȚIE: Oare te focalizezi prea mult pe ceilalți acum? Încerci prea din greu să fii de ajutor? A lua asupra ta ceea ce corespunde celorlalți te face să te simți dorit(ă) și util(ă)? Poate tu crezi că este chemarea ta să eliberezi oamenii de poverile lor, dar care este prețul, pentru ei și pentru tine? Nu face curat pe partea străzii altcuiva. Nu ajuți dacă îl / o eliberezi de responsabilitatea care îi revine. Și nici ție nu îți faci nicio favoare, s-ar putea chiar să îți adaugi o tensiune în plus. Ești iubit(ă) așa cum ești. Și nu ai nevoie să fii necesar(ă) ca să fii iubit(ă)